Tuinkamers glas

Tuinkamers van glas, die geheel transparant zijn, vindt u voor scherpe prijzen bij Ter Huurne. Deze tuinkamers worden door ons zelf ontwikkeld waarbij wij veel aandacht besteden aan de optimalisering ervan. Zo brengen wij ons constante streven naar hoogwaardige producten in de praktijk. Tuinkamers van glas ontwerpen en monteren wij op maat bij u.

Neem nu contact met ons op

Tuinkamers glas

Behalve tuinkamers geheel van glas biedt Ter Huurne ook tuinkamers die niet volledig transparant zijn, maar waarbij elke verticale glasplaat door een kozijn wordt omvangen. Het voordeel daarvan is dat de tuin kamer niet alleen winddicht, maar ook tochtdicht afgesloten is.

U kunt op de site enkele foto’s van ons ruime aanbod aan tuinkamers van glas vinden. Maar twijfelt u nog een beetje tussen een tuinkamer en bijvoorbeeld een serre of een terrasoverkapping? Dan raden wij u aan niet alleen de foto’s van tuinkamers van glas en andere producten op de site te bekijken, maar ook eens onze showroom te bezoeken. Deze is gevestigd in Haaksbergen en er zijn altijd ervaren vakmensen aanwezig om u te helpen. Daar kunt u ook terecht als u op zoek bent naar:

  • Een terras overkapping
  • Een serre
  • Een lichtstraat
  • Een carport
  • Balkonbeglazing

Met de tuinkamers van glas van Ter Huurne geniet u gedurende het voorjaar, de zomer en het najaar maximaal van het het buitenleven. U kiest met onze tuinkamers van glas zelf of u in de open lucht zit of binnen geniet van de zon. We hopen u snel in onze showroom te zien! U kunt uw vragen over tuinkamers van glas ook stellen via het formulier op onze website.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: