Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Lichtstraat Zadeldak met Wolfseinden

Een lichtstraat in een zadeldak met wolfseinden voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw woning. Bij Ter Huurne begrijpen we dat het creëren van een perfecte mix tussen natuurlijk licht en perfect moeten aansluiten bij uw stijl van cruciaal belang zijn. Onze lichtstraten voor zadeldaken met wolfseinden worden met precisie ontworpen en geplaatst om zowel het daglicht binnen te laten als het unieke dakontwerp te benadrukken.

 

 

LichtstratenInspiratie

Duurzaamheid en betrouwbaarheid met een zadeldak lichtstraat met wolfseinde

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden bij Ter Huurne. Onze lichtstraten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert een duurzame oplossing die jarenlang meegaat en blijft bijdragen aan de esthetische en functionele waarde van uw woning.

Professionele installatie en service

Naast het leveren van hoogwaardige lichtstraten in zadeldaken met wolfseinden, zorgen onze ervaren monteurs voor een vakkundige installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over complexe bouwprojecten, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en verander uw zadeldak met wolfseinden in een bron van natuurlijk licht met een lichtstraat die naadloos aansluit op uw dakontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te verheffen met de harmonieuze combinatie van licht en architectuur in uw zadeldak met wolfseinden.

Offerte aanvragen

Naar boven