Veranda overkapping

 

Overkappingen zie je de laatste tijd steeds vaker verschijnen. Niet zo verwonderlijk wanneer je eens stil staat bij de voordelen van een overkapte veranda. Ter Huurne Haaksbergen vertelt u er graag meer over. Naast de langere levensduur en de tijd die u bespaart aan onderhoud, neemt natuurlijk ook het wooncomfort enorm toe. Ontdek het op onze website.

Meer foto’s van veranda’s bekijken? Klik hier.

Heeft u een prachtige tuin met een verouderde veranda? Geef hem een flinke opknapbeurt en denk dan eens aan de aanschaf van een veranda overkapping. U zult versteld staan van de metamorfose die uw huis zal ondergaan. Wonen wordt weer genieten. Maak een afspraak en ontdek het zelf. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij leveren niet alleen veranda overkappingen, bij ons kunt u ook meedenken in het ontwerp. Geef uw tuin die nieuwe, exclusieve look. Wat dacht u van een overkapte:

  • Aluminium veranda – De kolommen hebben een ingebouwd afwatersysteem en de dakvlakken zijn voorzien van 10mm gelaagd veiligheidsglas
  • Veranda special – Samen met u overleggen we welke speciale wensen wij in het ontwerp kunnen verwerken zodat uw veranda optimaal aansluit bij uw huis

 

Welke veranda overkapping u ook kiest, bij Ter Huurne zult u zeker slagen! Kom rustig eens langs voor een bezoekje aan onze showroom in Haaksbergen, wij zijn ervan overtuigd dat u zult vinden wat u zoekt. Mocht u toch eerst vragen hebben omtrent een veranda, neem dan nu contact met ons op. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden en u deskundig advies geven.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: