Veranda’s

 

Veranda’s zijn populairder dan ooit. Is het nostalgie naar vroeger of is het omdat wonen tegenwoordig niet langer een werkwoord is. Wonen wordt weer genieten met een veranda van Ter Huurne in Haaksbergen. Ontdek ook wat wij allemaal te bieden hebben en bezoek onze website. Het is de moeite waard!

Veranda’s van Ter Huurne zijn een sieraad voor uw huis. Op onze website kunt u diverse modellen uit onze collectie bewonderen. Vakkundig gemaakt van aluminium profielen, constructies van hout of een combinatie, voorzien van 10mm gelaagd veiligheidsglas. Heeft u al een idee, vraag dan gerust een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Meer foto’s van veranda’s bekijken? Klik hier.

Veranda’s

Zijn ze niet oogverblindend, onze exclusieve veranda’s? Dan te bedenken dat wij ze kunnen leveren in praktisch elke gewenste maat en uitvoering. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar u tal van ideeën kunt opdoen. Desgewenst helpen we u graag bij uw keuze met een deskundig advies. Enkele suggesties:

 

Grijp nu uw kans en ga naar onze website, waar alles overzichtelijk is ingedeeld in categorieën. De veranda’s kunt u daar ook vinden. Naast nieuwe en maatwerk overkappingen vindt u er ook regelmatig aanbiedingen en showroommodellen. Het loont zich dus om van tijd tot tijd eens langs te surfen. Wanneer u iets zoekt dat u niet kunt vinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op. Ter Huurne helpt u graag verder. En anders: tot ziens in onze showroom in Haaksbergen!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: