Vouwwand aluminium

 

Een vouwwand van aluminium is zeer gemakkelijk in het gebruik. U kunt in een mum van tijd de gehele pui openzetten en uw tuin naar binnen halen. Onze vouwwanden van aluminium zijn voorzien van veiligheidsglas en voorzien van hang- en sluitwerk volgens de eisen van het politie keurmerk.

Het glas van onze aluminium schuif- of vouwwanden is hoog-rendement isolatieglas. Betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit vinden wij van Ter Huurne glastechniek & overkappingen erg belangrijk. Komt u eens langs bij onze showroom. U kunt zich hier deskundig laten adviseren. Wij zullen luisteren naar uw wensen en eisen en u een product aanraden dat hier precies op aansluit. Een routebeschrijving naar deze showroom vindt u op de website.

Vouwwand aluminium

Een vouwwand van aluminium is perfect geschikt voor het realiseren van een verlenging van de woonkamer. Met glazen schuifdeuren of een glazen vouwwandsysteem van aluminium kozijnen bent u verzekerd van de beste kwaliteit kozijnen met de langste levensduur! Bekijkt u op onze website ook eens:

  • Welke producten wij nog meer bieden op het gebied van serre, terras en balkon
  • Enkele foto’s van onze aluminium schuifwanden en aluminium vouwwanden

 

Indien u nog vragen heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 053-5726145. Daarnaast kunt u voor al uw vragen en/of opmerkingen ook het contactformulier op de website invullen. Tot ziens!

Caport, misschien ook interessant voor u? klik hier.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: