Vouwwand New Panorama

 

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

 

Over de vouwwand

 

De New Panorama is een geïsoleerd systeem met thermische onderbreking, hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale isolate. De loopwagen en het schanier vormen één geheel dit vormt samen een solide combinatie van deuren die u in één beweging kunt bedienen. Het grote voordeel van de New Panorama is dat alle vleugels aan elkaar zijn gekoppeld. Dit geeft u de keuze om slechts één deur te bedienen of de hele wand te verschuiven. Deze vouwwand wordt op maat gemaakt waardoor we u altijd een goede toepassing kunnen bieden.

 

 

Meer (technische) informatie over de vouwwand New Panorama? Klik hier.

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: