Waarom een TH serre

Een serre aanbouwen is de manier om meer vierkante meters woonruimte te creëren zonder verlies van daglicht in uw woonhuis.

Het uiterlijk van een serre kan variëren van zeer strak en modern tot victoriaans of klassiek. Door deze verschillende serre types is het altijd mogelijk om de serre goed bijpassend aan uw woonhuis te maken.

Waarom een TH serre

Onze serres worden opgebouwd uit geïsoleerde aluminium profielen die worden voorzien van een  poedercoating in elke gewenste kleur (zonder meerprijs) en voldoet aan de eisen van qualicoat. De beglazing bestaat standaard uit HR++ inbraakwerend veiligheidsglas. Elke serre wordt op maat gemaakt en voorzien van een onderbouw naar wens. De onderbouw kan bestaan uit vastglas kozijnen, schuifpuien, schuif- vouwwanden of gemetselde spouwmuren.

U kunt de bouwkundige werkzaamheden zelf uitvoeren of uitbesteden aan een bouwbedrijf of aannemer.

Ter Huurne maakt altijd een ontwerp en uitvoeringstekening. Indien een vergunning vereist is kunnen wij dit zeer voordelig voor u regelen. Tegenwoordig is een serre aanbouw grotendeels vergunningsvrij, waardoor de serre relatief snel gerealiseerd kan worden.

Met meer dan 43 jaar ervaring kunnen wij ons met recht de serrespecialist noemen.

Een kleine greep uit onze modellen serres:

SerresInspiratie

Wanneer u op zoek bent naar serres, dan kunnen we u een verrassend aanbod doen. Neem nu contact met ons op via het contactformulier. Ter Huurne helpt u graag verder en staat voor u klaar met een advies op maat. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking. Tot ziens bij ons in Haaksbergen, waar de koffie altijd klaar staat.

Naar boven