Waarom een TH Tuinkamer

Ter Huurne Serres & Glassystemen ontwikkeld, fabriceert, levert en monteert op maat gemaakt tuinkamers. Als u geen woning uitbreiding wenst, maar wel wilt genieten van het buitenleven is een tuinkamer de beste oplossing. Een tuinkamer biedt u 3 seizoenen (voorjaar – zomer – najaar) alle voordelen van een serre, terwijl de kostprijs veelal de helft van een complete serre is!

Offerte aanvragen

Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer van Ter Huurne BV

Het voordeel van een tuinkamer in tegenstelling tot een terrasoverkapping – veranda dat u in een tuinkamer nooit last heeft van de wind of onderwaaiende motregen, in een tuinkamer bent u optimaal beschermd! Als het weer ernaar staat opent u in een handomdraai uw vouw en/of schuifwanden en kunt u droog genieten van het buitenleven.

Blader eens op uw gemak door onze website en ontdek waarom er zoveel klanten u voorgingen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom waar u tal van ideeën op kunt doen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u deskundig advies te geven en te helpen bij uw keuze.

Tot ziens bij Ter Huurne Serres & Glassystemen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven