Wie zijn wij

 

Ter Huurne B.V. is op 18 september 1973 opgericht door Ter Huurne (senior). Vanaf 1986 heeft Ter Huurne (toen de tijd junior, inmiddels senior) het stokje overgenomen en het bedrijf tot een dusdanig niveau opgebouwd dat haar producten zelf ontwerpt, fabriceert, levert en monteert. Op 1 juni 2012 heeft de heer Ter Huurne een stap terug gezet en heeft de heer Elschot de dagelijkse leiding van Ter Huurne B.V. overgenomen.

Klik deze link Kvk uitreksel 2016 om de echtheid van ons 43 jarig bestaan in te zien.

Inmiddels is Ter Huurne B.V. in de afgelopen 43 jaar, gegroeid tot een toonaangevend serrebouw producent en leverancier voor geheel Nederland.

Door het zeer hechte, vaste team van medewerkers is Ter Huurne als één van de weinige serrebouwers in Nederland, in staat om ook de meest ingewikkelde serre constructie’s te ontwerpen en realiseren. Ons motto is dan ook: Technisch is alles mogelijk!

 

In Haaksbergen is een grote showroom ingericht (binnen & buiten), waarin u als klant onder het genot van een kop koffie of kop thee, diverse inspiraties voor serres, tuinkamers, lichtstraten, carports en balkonbeglazing kunt bezichtigen. Onze deskundige adviseurs staan 6 dagen in de week voor u klaar en kunnen uw wensen en eisen direct omzetten tot een ontwerp met een offerte.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Tot ziens bij Ter Huurne Serres & Glassystemen.

serres tuinkamersterrasoverkappingencarportslichtstratenbalkonbeglazing

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: