Zonwering serre

 

Zonwering in uw serre is een goede manier om uzelf te beschermen tegen de felle zon en overmatige hitte. Een zonnescherm is een manier om ook bij felle zon en een warme temperatuur prettig in uw serre te kunnen verblijven. Voor goed isolerende en fraaie serres, maar ook voor passende zonwering, kunt u terecht bij Ter Huurne Serres & Glassystemen.

Zonwering aan de buitenkant van uw serre

Het is mogelijk om zonwering aan de binnenkant van uw serre te plaatsen. Zonwering aan de binnenzijde heeft echter als nadeel dat het doek dan erg warm wordt. U houdt wel de zon tegen, maar het kan alsnog flink opwarmen in uw serre. Het hete textiel bevindt zich immers aan de binnenkant van uw serre.

Zoekt u zonwering in uw serre, dan adviseren wij om dit op de buitenkant te laten bevestigen. Ter Huurne BV kiest bij voorkeur voor zonwering op het dak, aan de buitenzijde van het glas. Dit houdt ten eerste fel zonlicht goed tegen. Daarnaast blijft uw serre zo koel mogelijk, omdat het hete doek zich niet aan de binnenkant van uw serre bevindt.

Gemakkelijk te openen en te sluiten

Kiest u voor zonwering in uw serre aan de buitenzijde in plaats van de binnenzijde? Dan wilt u wel dat de zonwering gemakkelijk te openen en te sluiten is. U wilt daarvoor uiteraard niet het dak op. Gelukkig houdt Ter Huurne BV hier rekening mee. Wij zorgen ervoor dat u de zonwering in uw serre vanuit uw serre kunt openen en sluiten.

U kunt kiezen voor effen doek of bijvoorbeeld gestreept doek. Ter Huurne BV zorgt ervoor dat niet alleen de serre, maar ook de zonwering een fraai ogend uiterlijk heeft.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u meer informatie over serres of zonwering, dan horen wij dit graag van u. Neemt u dus gerust contact op voor vrijblijvende informatie en deskundig advies. Wilt u serres en zonwering met eigen ogen bekijken, maakt u dan een afspraak om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken.

Ter Huurne BV, uw partner voor een fraaie serre met passende zonwering!

Gratis offerte aanvragen