Aluminium carport

Aluminium carportzijn sterk in opkomst. Licht in gewicht en toch ijzersterk qua constructie, bovendien mooi om te zien en makkelijk te bewerken waardoor er veel mogelijkheden ontstaan wat betreft het design en de toepassingen. Ter Huurne heeft het in huis. Eigenlijk zou u onze collectie eens met eigen ogen moeten bekijken. Kom gewoon eens langs en bezoek onze showroom in Haaksbergen of bekijk op uw gemak onze website. Wij houden graag de laatste trends en ontwikkelingen voor u in de gaten.

Aluminium carport

Onze carports zijn gemaakt van een aluminium constructie voorzien van helder veiligheidsglas. Glastechniek is een logisch gevolg op onze overkappingsactiviteiten binnen Ter Huurne. Hiermee leveren we onze klanten een compleet aanbod rond huis en tuin, met de kwaliteit en mentaliteit die u van ons gewend bent. We hebben alles in eigen beheer, van ontwerp tot aflevering, hierdoor kunnen we snel en tegen gunstige tarieven leveren. Vraag hier uw offerte aan.

U wilt toch ook een overdekte auto? Wij zijn het adres voor een aluminium carport. Bij Ter Huurne hebben we alles in huis om van uw carportopdracht een succes te maken. Alles en meer. U kunt ook bij ons terecht voor bouwkundig werk en vergunningaanvraag. Op onze website vindt u alle informatie over onze autoluifels. Ze zijn leverbaar in twee modellen:

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de aluminium carport of over een van onze andere overkappingsproducten, neem dan nu contact op met Ter Huurne in Haaksbergen. Het beste adres voor carports in Twente. Bezoek daarom nu onze website en ga naar het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: 053-5726145.

Gratis offerte aanvragen