• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Vouwwanden

Kies je voor een vouwwand, dan kies je voor een ideale manier om binnen en buiten te scheiden of te verbinden. Bij mooi weer zorgt de vouwwand voor een perfecte beleving van de buitenruimte. Als het slecht weer is dan is de vouwwand de perfecte afsluiting voor een aangename beleving.

Vouwwanden aan donker grijze serre met glas
  • Standaard voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing
  • Geïsoleerde aluminium profielen met poedercoating
  • Alle ral kleuren mogelijk

Over de vouwwand

De Vouwwand is een geïsoleerd systeem met thermische onderbreking, hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale isolatie. De loopwagen en het scharnier vormen één geheel dit vormt samen een solide combinatie van deuren die u in één beweging kunt bedienen. Het grote voordeel van de New Panorama is dat alle vleugels aan elkaar zijn gekoppeld. Dit geeft u de keuze om slechts één deur te bedienen of de hele wand te verschuiven. Deze vouwwand wordt op maat gemaakt waardoor we u altijd een goede toepassing kunnen bieden.

Onderbouw Serre

Alles voor de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Poedercoating Qualicoat

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle Ral-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Ral waaijer, een waaier met kleuren en Ral code

Voorzien van veiligheidsglas

Al onze serres worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. HR+++ is ook mogelijk. Beiden zijn ook verkrijgbaar in zon- en warmtewerendevariant

Binnen aanzicht zwarte aluminium serre met vouwwand