Over Ter Huurne

Welkom op onze website!

Wij zijn Ter Huurne Serres & Glassystemen sinds september 1973 gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van op maat gemaakte serres, veranda’s/ terrasoverkappingen, lichtstraten, carports, balkonbeglazing.

 

over ter huurne

Een nuchter Twents familiebedrijf werkzaam in heel Nederland.

Door het zeer hechte, vaste team van medewerkers is Ter Huurne als één van de weinige serrebouwers in Nederland, in staat om ook de meest ingewikkelde constructies te ontwerpen en ook te realiseren. Ons motto is dan ook: Technisch is alles mogelijk!

Laat u inspireren door onze adviseurs in onze showroom onder het genot van een heerlijke kop koffie! Op onze website hebben we een overzichtelijke samenvatting gemaakt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Voor meer inspiratie bekijk onze inspiratiepagina en download ons inspiratiemagazine! Blader eens op uw gemak door onze website en ontdek waarom zoveel klanten u voorgingen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Haaksbergen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen en uw wensen in realiteit om te zetten.

Naar boven