• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Terrasoverkappingen

Houdt u van het buitenleven en brengt u graag tijd door op een behaaglijk terras? Dan is een terrasoverkapping van ter Huurne een goede investeringen. Ter Huurne beschikt over jarenlange ervaring met terrasoverkappingen en biedt u de keuze uit een breed aanbod terrasoverkappingen in alle soorten en maten. Onze duurzame veranda’s terrasoverkappingen worden gemaakt van aluminium profielen en standaard voorzien van helder gelaagd veiligheidsglas.

Glazen terrasoverkappingen aluminium in huis met rieten dak, Overkapping van glas
  • Standaard voorzien van 10 mm veiligheidsbeglazing
  • Aluminium koker-dakliggers met een neopreen afdichting
  • Alle ral kleuren mogelijk

Waarom een Ter Huurne terrasoverkapping

Ter Huurne Serres & Overkappingen ontwikkeld, fabriceert, levert en monteert op maat gemaakte terrasoverkappingen. Ter Huurne heeft alle facetten in eigen beheer, hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Hoogwaardige kwaliteit

Standaard gebruiken wij hoogwaardige aluminium profielen voor onze terrasoverkappingen, waarbij u zonder meerprijs kunt kiezen voor een poedercoating in vrijwel iedere gewenste RAL-kleur. Uiteraard voldoet ook het gebruikte glas aan de hoogste standaarden, want wij werken met 10mm gelaagd veiligheidsglas dat uitstekend bestand is tegen het gewicht van één persoon.

Dit is in de praktijk zeer handig, want hierdoor kunt u te allen tijde zelf onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Het glas is ook prima bestand tegen de weerselementen: zo heeft het onder meer een (sneeuw)belasting van 75 kg/m2.

Showroom afspraak maken

Type Terrasoverkapping

Advies van ervaren terrasoverkapping specialist

Een keuze voor de juiste terrasoverkapping kan soms knap lastig zijn. Uiteraard heeft u vaak al een idee van welke stijl u houdt, maar deze moet ook aansluiten op de bouwstijl van uw woning. Onze specialisten helpen u graag verder!

Ter Huurne heeft inmiddels meer dan 49 jaar ervaring met overkappingen en helpt u graag bij het kiezen van de optimale terrasoverkapping. U hoeft hierbij in het geheel geen concessies te doen, want in nauw overleg met u ontwikkelen wij een ontwerp op maat dat precies aansluit op uw wensen en het uiterlijk van uw huis.

Verschillende types terrasoverkappingen

Maar u ervaart meer voordelen als u met Ter Huurne in zee gaat. Wij maken al onze maatwerk terrasoverkappingen namelijk volledig in eigen fabriek. Hierdoor hebben wij totale controle over de gebruikte materialen, het productieproces én de montage. Zo bent u verzekerd van een overkapping van de allerbeste kwaliteit.

Bij ons heeft u de keuze uit een breed aanbod terrasoverkapping types. Dit gebruiken we als uitgangspunt voor het ontwerp van uw eigen overkapping. Als u met een foto of tekening van uw huis naar onze showroom komt, adviseert een terrasoverkapping specialist u welk type overkapping het beste aansluit op uw woning. Wilt u meer voorbeelden van terrasoverkappingen bekijken? Klik hier en laat u inspireren!

Offerte aanvragen

Heeft u aanvullende vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Terrasoverkapping aluminium in alle RAL-kleuren

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Ral waaijer, een waaier met kleuren en Ral code

Terrasoverkapping glas

Al onze terrasoverkappingen worden standaard voorzien van veiligheidsglas. Hierdoor blijft het glas bij elkaar en is de kans op letsel bij het breken minimaal.

Tuinkamer schuifwand

Accessoires voor Terrasoverkappingen

Serre/terrasoverkapping in pannendak zonwering

Zonwering

Meer Informatie
Serre Wolfseinde spot

Verlichting

Meer Informatie

Veel gestelde vragen over Terrasoverkappingen

Bij Ter Huurne bieden we maatwerk terrasoverkappingen die volledig aansluiten op uw wensen en de stijl van uw woning. We hebben jarenlange ervaring en beschikken over alle facetten in eigen beheer, van ontwikkeling en fabricage tot levering en montage. Dit garandeert de beste kwaliteit en een zorgeloze ervaring.

Onze terrasoverkappingen zijn uniek omdat ze volledig op maat worden gemaakt, waarbij u alle keuze heeft in vormgeving en afmetingen. We gebruiken hoogwaardige aluminium profielen met een poedercoating in iedere gewenste RAL-kleur en 10 mm gelaagd veiligheidsglas. Daarnaast bieden we extra opties zoals zonwering en verlichting.

Een terrasoverkapping biedt beschutting tegen regen en zon, waardoor je het hele jaar door van jouw buitenruimte kunt genieten. Het beschermt jouw terrasmeubels en creëert een comfortabele buitenruimte, ongeacht het weer.

Ter Huurne gebruikt hoogwaardige aluminium profielen en 10 mm gelaagd veiligheidsglas voor hun terrasoverkappingen. De aluminium profielen zijn voorzien van een poedercoating die in alle RAL-kleuren beschikbaar is. Het glas is bestand tegen weerselementen en kan een belasting van 75 kg/m2 dragen.

De plaatsing van een terrasoverkapping is afhankelijk van de specificaties en het ontwerp. Over het algemeen kan het hele proces van ontwerp tot installatie enkele weken duren. Dankzij onze volledige eigen productie kunnen we snelle en efficiënte levering en installatie garanderen.

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

4 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde