• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre duurzaam vervangen

Denkt u eraan om uw bestaande serre te vervangen of te verduurzamen? De vakmensen van Ter Huurne denken graag met u mee. De bekende voordelen van een serre zijn u al bekend: een complete serre vergroot het woongenot met daglicht en u heeft een extra leefruimte tot uw beschikking. Maar u heeft al een serre, dus daarmee vertellen wij niets nieuws.

Offerte aanvragen

Deze serre duurzaam vervangen voor en na beeld

Serre aan vervanging toe?

Wellicht is uw serre destijds door uzelf gebouwd en is deze al enige tijd aan vervanging toe. U voelt in de winter al snel dat het er heel koud kan worden en er ontstaan misschien vochtplekken wanneer het veel regent. Zijn er al meerdere reparaties uitgevoerd en is er verder niets meer aan te doen? Dan is het waarschijnlijk een goed moment om uw serre te laten vervangen. Kijk gerust eens bij onze: inspiratiepagina

Waarom een Serre vervangen?

Een serre heeft niet het eeuwige leven, afhankelijk van de kwaliteit en de gekozen materialen komt er altijd wel een moment dat deze vervangen zou moeten worden. Wanneer het gaat om een houten serre zal dit eerder zijn, omdat deze gevoeliger zijn voor weersinvloeden en slijtage. Verder waren de kwaliteit en de isolatiewaardes van de materialen 10 jaar geleden minder hoogwaardig dan nu.
Wanneer wij uw serre vervangen, bouwen wij deze uit hoogwaardig en duurzaam aluminium en isolatieglas. Het voordeel van deze materialen is de lange levensduur. Uw duurzame nieuwe serre gaat weer decennialang mee.

Een ander voordeel is het onderhoud. Aluminium staat bekend als onderhoudsvrij, onderhoudsarm wordt ook vaak genoemd. Misschien bent u met een bestaande houten serre en kozijnen ieder jaar druk met schuren, plamuren en opnieuw lakken. Bij een aluminium serre is dit niet nodig, af en toe de serre schoon maken is waar het dan op neer komt.
Wanneer u heeft besloten de serre te vervangen, kunt u ook direct er over nadenken of de stijl van de serre nog wel past bij de stijl van uw huis en uw wensen. U kunt kiezen voor een moderne strakke serre met een schuifpui. Maar het is ook mogelijk om voor een andere stijl te gaan, bijvoorbeeld klassiek Engels met openslaande deuren.
Neem dan nu contact met ons op!

Showroom afspraak maken

Serre vervangen voor een beter klimaat

U las het al even in onze inleiding, misschien wordt het snel koud in de winter en heeft u het idee dat u zoals men het mooi zegt, stookt voor de mussen. Met een duurzame professionele serre met geïsoleerde schuif- vouw- of draaideuren heeft u dit probleem niet meer. Geen tocht meer, maar ventileren met frisse lucht als keuze.
En om nog terug te komen op de kou, heeft de bestaande serre nog enkel glas of HR+? Dan is het niet gek dat het bijna niet warm te krijgen is. De warmte gaat gemakkelijk verloren bij enkelglas en HR+. De nieuwe serre wordt voorzien van HR++ glas, en kan zelfs uitgevoerd worden met triple glas (HR+++). Dit zorgt voor een lagere energierekening en een prettiger klimaat.

Laat de serre vervangen door Ter Huurne

Waar wacht u nog op? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw bestaande oude serre te laten vervangen voor een nieuwe duurzame variant van Ter Huurne Serres & Glassystemen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van maatwerk serres, lichtstraten, tuinkamers en terrasoverkappingen.

Wij denken graag met u mee vanaf uw idee, tot en met het demonteren van de bestaande serre en het plaatsen van de nieuwe. Wij staan voor creativiteit, duurzame kwaliteit en vakmanschap.

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Vraag dan hier een om een offerte aanvraag. Heeft u nog vragen over het vervangen van serres, of een van onze andere producten, neem dan contact op via 053-5726145 of via info@terhuurnebv.nl

Offerte aanvragen

 

Veel gestelde vragen over duurzaam een serre vervangen

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor een serre, waaronder hout, aluminium, PVC en polycarbonaat. Hout en aluminium zijn vaak duurzamer dan PVC of polycarbonaat omdat ze langer meegaan.

U kunt er voor zorgen dat uw serre energie-efficiënt is door te kiezen voor een serre met goede isolatie en door de juiste verlichting en verwarming te kiezen.

De kosten van het vervangen van een serre kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de serre, het gekozen materiaal, en de complexiteit van de installatie. Vraag een offerte aan zodat u precies weet wat de kosten zijn.

Het is mogelijk om de installatie van een serre zelf te doen, maar dit is vaak specialistisch werk en het is aan te raden om een professionele en specialistisch bedrijf in te schakelen. Heeft u nog vragen over het vervangen van serres, of een van onze andere producten, neem dan contact op via 053 2060446 of via info@terhuurnebv.nl