• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serrebouw

Ter Huurne is al zo’n vijftig jaar dé serrebouwer van het oosten. Maar niet alleen in de buurt van onze thuisbasis Haaksbergen zijn wij actief, door heel Nederland voorzien we onze klanten van hoge kwaliteit serres en topservice.

Offerte aanvragen

Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten

Onze werkwijze bij serrebouw

Ter Huurne heeft het gehele traject van serres in eigen beheer: van ontwerp tot montage. Zo bent u verzekerd van kwaliteit én maatwerk.

Advies

Wanneer u voor het eerst onze showroom binnenstapt, heeft u misschien al een idee van hoe uw droomserre eruit zou moeten zien. Maar ook als u nog geen plaatje voor u ziet, kunt u in onze showroom volop inspiratie opdoen. Onze ervaren adviseurs bespreken vervolgens samen met u uw wensen en komen daarna bij u thuis alle afmetingen exact opmeten.

Offerte aanvragen

Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en de afmetingen van uw woning stellen we een 3D-ontwerp samen. In dat 3D-ontwerp wordt niet alleen rekening gehouden met een sfeervolle uitstraling, kwaliteit en isolatie zijn voor ons minstens zo belangrijk. Een serre is namelijk altijd maatwerk.

Montage van carport | Serrebouw

Productie

Wanneer u akkoord bent met ons voorstel, gaan we aan de slag met de productie van uw serre. Hierbij maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen zoals HR++ glas en aluminium profielen. Aluminium is namelijk een heel sterk en duurzaam materiaal. Al onze aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating, die extra bescherming biedt en uw serre een unieke uitstraling geeft. De kleur van deze poedercoating mag u zelf bepalen.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Montage en oplevering van serrebouw

Zodra de serre geproduceerd is, kan deze gemonteerd worden. Voor de montage van een serre is het noodzakelijk dat voorbereidend werk zoals het leggen van de juiste fundering, klaar is. Dat voorbereidende werk wordt gedaan door een aannemer of andere bouwkundige partij. Ter Huurne werkt met vaste aannemers, maar u bent vrij om zelf een aannemer te regelen voor dit voorbereidende werk. Onze monteurs plaatsen vervolgens de serre. Afrondende werkzaamheden zoals stucwerk worden vervolgens weer door de aannemer gedaan.

Een huis met een grote glazen serre, plat dak.

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik

Geniet van meer woonruimte en daglicht

Na plaatsing van de serre en afwerking door de aannemer, kunt u zorgeloos genieten van meer woonruimte en daglicht in uw woning. En om extra zorgeloos te kunnen genieten, heeft u bij Ter Huurne altijd recht op standaard 10 jaar garantie. Niet gek dus, dat onze klanten ons beoordelen met een 9,4!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken