• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lichtstraat uitbouw

Zoveel mogelijk lichtinval in uw uitbouw creëren? Het kan met een lichtstraat! Een lichtstraat kan zowel in een nieuwe als in een bestaande uitbouw geplaatst worden. Alle lichtstraten van Ter Huurne worden gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Offerte aanvragen

Witte lichtstraat op platte dak van veranda

Geniet van meer daglicht met een lichtstraat in uw uitbouw

Een uitbouw is een goede manier om meer woonruimte te creëren. Maar aangezien een uitbouw vaak dichte zijwanden en een dicht dak heeft, kan het zijn dat u zo veel daglicht kwijtraakt. En genoeg daglicht is essentieel voor elke woning. Niet alleen creëert licht meer sfeer in huis, genoeg natuurlijk daglicht is ook goed voor onze gezondheid.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Lichtstraat in een bestaande uitbouw

Heeft u al een uitbouw aan uw woning en wilt u deze voorzien van meer daglicht? Dan kunt u ervoor kiezen om hier een lichtstraat in te monteren. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met zowel de kosten voor de lichtstraat als de kosten voor het maken van een sparing in het dak. Een lichtstraat van Ter Huurne kan volledig worden aangepast aan de gewenste afmetingen.

Lichtstraat in een nieuwe uitbouw

Bent u van plan een uitbouw te laten plaatsen? Voeg dan gelijk een lichtstraat toe. Zo bent u meteen verzekerd van voldoende daglicht én bespaart u kosten, aangezien u in één keer klaar bent met uw uitbouw.

Offerte aanvragen

Binnenaanzicht lichtstraat dakraam wit

Lichtstraat in uitbouw van Ter Huurne

Een lichtstraat van Ter Huurne plaatsen in een bestaande of nieuwe uitbouw, is een mooie manier om uw wooncomfort te verhogen. En omdat alle lichtstraten volledig in ons eigen beheer worden ontworpen, geproduceerd en gemonteerd, bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit! Samen met u zoeken we graag naar de beste oplossing.

Goed geïsoleerd

Al onze lichtstraten bestaan standaard uit hoogwaardig HR++ glas en thermisch onderbroken profielen van hoogwaardig aluminium, die worden voorzien van een poedercoating. Deze profielen vormen zo een geïsoleerd systeem.

Lange levensduur

Een lichtstraat van Ter Huurne betekent kwaliteit en maatwerk. Zo krijgt u op alle lichtstraten van Ter Huurne standaard 10 jaar garantie op de montage. En omdat een lichtstraat voor ons geen standaard product is, wordt elke lichtstraat volledig aangepast aan uw wensen. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen. Aluminium is bijvoorbeeld een materiaal dat nauwelijks gevoelig is voor veroudering. Daarnaast is het ook nog eens onderhoudsarm. Zo heeft u meer tijd om te genieten!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken