• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre exclusief

Serres, exclusief en van een uitzonderlijke kwaliteit, vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen. Wij zijn de serrespecialist van het oosten en hebben alles in huis om uw droomserre ook werkelijkheid te laten worden. Een ongekende luxe, voor u binnen handbereik, Wij maken het mogelijk. Bekijk op uw gemak onze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Exclusieve serre met een steellook

Serre exclusief laten plaatsen

Ter Huurne glastechniek & overkappingen in Haaksbergen creëert exclusief voor u een behaaglijke wind- en regenvrije omgeving. Een serre zoals u die voor ogen had. Kom gerust langs en bekijk de diverse showroom modellen. Vergeet ook niet af en toe een kijkje te nemen op onze site. We hebben regelmatig speciale aanbiedingen die de moeite waard zijn.

Wat maakt onze serres nu zo exclusief. De tien jaar garantie op profielen en montage? Onze meer dan twintig jaar ervaring? Of zijn het de hoge eisen die we stellen aan materiaal en ontwerp. En bijkomend bouwwerk? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij leveren uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige producten (op maat gemaakt). Oordeel zelf en bekijk eens een:

Een serre is de ideale uitbreiding voor uw woning. Wij overtuigen u graag. Ontdek het ook in onze showroom in Haaksbergen. Kom gerust eens langs. Als serrespecialist kunnen wij u een fantastisch aanbod doen. Exclusief voor u. Hebt u nog vragen of kunnen wij u helpen met een advies op maat? Neem dan nu contact met ons op.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken