• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serres

Meer daglicht én uw woonruimte vergroten? Het kan met een serre van Ter Huurne. Al onze serres worden geheel in eigen beheer geproduceerd: van 3D ontwerp tot oplevering en nazorg.

En omdat elke serre van Ter Huurne een maatwerk is, bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en duurzaamheid voor een goede prijs.

Zwarte serre aanbouw met plat dak en openslaande stolpdeuren
  • HR++ veiligheidsbeglazing
  • Alle Ral-kleuren
  • 100% Duurzaam

Verleng uw woonkamer met een serre

Droomt u altijd al van een andere inrichting van uw woonkamer maar kon dit tot op heden niet door gebrek aan ruimte? Door de bouw van een serre is een andere inrichting plotseling wel mogelijk!

Een serre is een mooie manier om uw woonkamer te verlengen. Die verlenging zorgt voor een heel stuk extra woonruimte, helemaal wanneer u de woonkamer op een open manier verbindt aan de serre.

Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de serre in te richten als aparte ruimte. Wat dacht u van een serre als keuken, eetkamer of studeerkamer? De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Als bijkomend voordeel verhoogt een serre ook nog eens de waarde van uw woning.

Genieten van meer daglicht met een serre

Met een serre geniet u het hele jaar door van meer daglicht in uw woning, zonder warmte te verliezen. Een serre is namelijk een geïsoleerd systeem.

Zo is een serre, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tuinkamer, het hele jaar door te gebruiken. Zoek een stukje comfort op tijdens de gure wintermaanden of geniet van een mooie zomerdag in uw serre met open deuren. Het gehele jaar door kunt u genieten van het extra daglicht dat een serre uw woning binnenlaat. Zeker wanneer de serre wordt geplaatst aan de zonkant van de woning, verhoogt u zo eenvoudig uw wooncomfort. Niet gek dus dat er steeds meer mensen kiezen voor een serre.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Al onze serres

Verzekerd kwaliteit

Wilt u uw woonruimte verlengen en het hele jaar door genieten van meer daglicht in uw woning? Kies dan voor een serre van Ter Huurne. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg volledig in eigen beheer. Zo weet u zeker dat u het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een serre van hoogwaardige kwaliteit.

Eindeloze keuzemogelijkheden

Van ontwerp tot en met oplevering, alle serres van Ter Huurne worden in eigen beheer geproduceerd. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van kwaliteit, maar weet u ook altijd waar u aan toe bent. Voor alle serres van Ter Huurne geldt dat de keuzemogelijkheden eindeloos zijn. Geeft u de voorkeur aan een zadeldak? Of wordt het toch een visgraat dak? En wilt u klassieke deuren of juist een schuifpui? Bij Ter Huurne kunnen alle soorten daksystemen en deuren voor serres met elkaar gecombineerd worden. Ook accessoires voor serres, zoals zonweringen en verlichting kunnen door ons geleverd worden.

Maatwerk

Voor ons is elke serre maatwerk. Desondanks bent u bij ons verzekerd van snelle levertijden doordat we werken met een eigen fabriek en montageteam. Zo duurt het traject van ontwerp tot oplevering vaak maar zo’n zes tot acht weken. Dat komt omdat de meeste serres tegenwoordig vergunningsvrij kunnen worden gebouwd. En mocht er toch een vergunning nodig zijn, dan adviseren wij u daar uiteraard uitgebreid over.

Meer informatie

Garantie

Omdat wij bij onze serres gebruik maken van hoogwaardig aluminium, bent u verzekerd van een serre met een lange levensduur. Aluminium is een duurzaam materiaal dat nauwelijks wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Daarnaast vereist het weinig onderhoud. Een serre van Ter Huurne gaat dus gegarandeerd lang mee. Daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie op de montage van uw serre.

Lees meer over montage

Serre aanbouw

Een serre aanbouwen is de manier om meer vierkante meters woonruimte te creëren zonder verlies van daglicht in uw woonhuis.

Het uiterlijk van een serre kan variëren van zeer strak en modern tot victoriaans of klassiek. Door deze verschillende serre types is het altijd mogelijk om de serre goed bijpassend aan uw woonhuis te maken.

Meer informatie

Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen
Glazen serre

Glazen serre

Met een glazen serre maakt u een zo optimaal mogelijke lichtinval mogelijk.

Het uiterlijk van een glazen serre kan volledig aangepast worden op uw wensen en de stijl van uw woning. U heeft hierbij de keuze uit verschillende glastypes.

Meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens
De Greune 18
7483 PH Haaksbergen
Onze showroom bezoeken?
Dat kan alleen op afspraak.
Bel ons op 053 57 26 145

Accessoires voor Serres

Serre/terrasoverkapping in pannendak zonwering

Zonwering

Meer Informatie
Spot in constructie van serre of tuinkamer

Verlichting

Meer Informatie

Personaliseer uw serre met onze hoogwaardige accessoires. Kies uit diverse zonweringsopties en sfeervolle verlichtingssystemen om uw serre het hele jaar door comfortabel en functioneel te maken. Ontdek meer mogelijkheden bij Ter Huurne.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Poedercoating Qualicoat

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Ral waaijer, een waaier met kleuren en Ral code

Voorzien van veiligheidsglas

Al onze serres worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. HR+++ is ook mogelijk. Beiden zijn ook verkrijgbaar in zon- en warmtewerendevariant

Binnen aanzicht zwarte aluminium serre met vouwwand

Veel gestelde vragen over Serres

Een serre van Ter Huurne vergroot uw woonruimte en zorgt voor meer daglicht in huis. Onze serres worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van 3D ontwerp tot oplevering en nazorg. Dit garandeert hoge kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk dat aansluit bij uw wensen. Bovendien verhoogt een serre de waarde van je woning.

Wij hebben een groot aanbod serres, waaronder geïsoleerde serresaluminium serres, serres met lessenaarsdak, zadeldak, en glazen serres. Deze kunnen worden gecombineerd met diverse daksystemen en deuren om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Daarnaast leveren wij accessoires zoals zonwering en verlichting.

Ja, wij bieden standaard 10 jaar garantie op de montage van serres. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en veiligheidsglas ben je verzekerd van een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte.

Ter Huurne gebruikt hoogwaardige aluminium profielen die voorzien zijn van een poedercoating volgens de strenge eisen van Qualicoat. Het glas dat wij gebruiken is HR++ inbraakwerend veiligheidsglas. Aluminium is duurzaam, onderhoudsarm en recyclebaar, wat zorgt voor een lange levensduur van jouw serre.

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik