• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium kozijnen

Op zoek naar maatwerk aluminium kozijnen? Ter Huurne heeft de volledige productie in eigen hand.  Denk aan aluminium kozijnen in een moderne, steellook stijl. Daarnaast geven onze aluminium kozijnen de mogelijkheid voor bijpassende schuifpuien en vouwwanden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Keuze uit alle Ral-kleuren, HR++, maar ook HR+++ glas is mogelijk.

Zwarte schuifpui met aluminium kozijnen en houten oversteek
  • HR++ veiligheidsbeglazing
  • 100% Duurzaam
  • Alle Ral-kleuren

Aluminium kozijnen op maat

We kunnen op basis van uw wensen de aluminium kozijnen op maat realiseren. Bij Ter Huurne B.V. hebben we alles in eigen beheer, van ontwerp tot montage. Met jarenlang ervaring sinds 1973 kunnen we altijd vakkundig advies op maat geven. Zo kunnen we advies geven in de ontwerpfase en kwaliteit waarborgen bij het plaatsen van aluminium kozijnen. Hierdoor krijgt u altijd de aluminium kozijnen die precies passen bij uw huis.

Showroom afspraak maken

 

 

Kozijnen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

Steellook stolpdeur met Star 75 kozijnen

Steellook stolpdeur kozijn

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

5 foto’s 
Aluminium Kozijnen vast glas Kozijn aluminium steellook Schuifpui kozijn aluminium steellook Aluminium ST1000 kozijn badkamer Kozijn aluminium steellook

Steellook kozijnen

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

Aluminium kozijnen in alle Ral-kleuren

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle Ral-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Ral waaijer, een waaier met kleuren en Ral code

HR++ glas in aluminium kozijnen

Al onze aluminium kozijnen worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. HR+++ is ook mogelijk. Beiden zijn ook verkrijgbaar in zon- en warmtewerend.

HR++ of HR+++ glas is een dubbel of trippel glas dat gebruikt kan worden tussen de aluminium kozijnen, maakt gebruik van isolerend gas waardoor de kozijnen heel goed isoleren. Dit zorgt voor een duurzame installatie.

Steellook Serre met open slaande deuren

Schuif- en vouwdeuren met aluminium kozijnen

Voor de schuif- en vouwdeuren van uw serre heeft u de keuze uit verschillende schuif- en vouwdeuren. Een vouwwand, stolpdeuren met zijlichten of een schuifpui. De stijl en kleur hiervan kunt u zelf bepalen.

Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Maatwerk

Voor ons is elke product maatwerk. Ondanks bent u bij ons verzekerd van snelle levertijden doordat we werken met een eigen fabriek en montageteam. Zo duurt het traject van ontwerp tot oplevering gemiddeld acht weken. Voor meer informatie over dit traject kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Omdat wij bij onze aluminium kozijnen gebruik maken van hoogwaardig aluminium, bent u verzekerd van een kozijn met een lange levensduur. Aluminium is een duurzaam materiaal dat nauwelijks wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Daarnaast vereist het weinig onderhoud. Een kozijn/ schuifpui van Ter Huurne gaat dus gegarandeerd lang mee. Daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie op de montage van uw kozijn. Heeft u vragen over de garantie van onze kozijnen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen