• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre op maat

Serre op maat nodig? Bij Ter Huurne begrijpen we dat elk huis uniek is.

Daarom verdient u een op maat gemaakte serre voor uw woning naar uw wensen. Geheel volgens uw wensen bouwen wij voor u een serre op maat. 

  • Lange levensduur
  • Uitstekende isolatie
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit

Ontdek onze maatwerk serres van hoogwaardig aluminium. Ter Huurne is de plek voor maatwerk serre-oplossingen.

Offerte aanvragen

Binnenaanzicht van zwarte stoollook serre met stolpdeuren naar buiten en lessenaars dak. Voorbeeld hoe een tuinkamer inrichten

Een fraaie serre op maat van hoogwaardig aluminium

De serres die wij fabriceren, maken wij in onze eigen fabriek. Wij gaan eerst met u rond de tafel zitten om uw wensen duidelijk te krijgen. Tijdens dat gesprek voorzien wij u van advies op maat. Wij streven ernaar om de serre perfect aan te laten sluiten op uw woning. Verschillende woningen hebben baat bij verschillende serres. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor maatwerk, om maximaal van uw serre te profiteren.

Ter Huurne bouwt serres met aluminium profielen. Ons hoogwaardige aluminium isoleert zeer goed en is uitermate stevig. De profielen worden geheel voor u op maat gemaakt. Op het aluminium wordt een coating aangebracht in de door u gewenste kleur. Op die manier kunt u een serre op maat in elke denkbare kleur krijgen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Ook het glas en het dak zijn maatwerk

Qua beglazing is inbraak werend HR++ veiligheidsglas bij Ter Huurne de standaardoptie. U bent hier echter niet toe beperkt. Kiest u liever voor zon- en warmtewerend glas, of extra goed isolerende triple beglazing, dan zijn wij u graag ter wille. Overigens is door ons aan te brengen zonwering ook een goede manier om de warmte buiten te houden.

Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen

Plat Dak Knik

Op het gebied van daken bieden wij onder andere onze Plat Dak Knik aan als variant op een plat dak.

Verder kunt u kiezen voor een schuin oplopend zadeldak of een lessenaardak. Bij het ontwerpen van een serre op maat zullen wij u hierover adviseren. Uiteindelijk beslist u zelf wat voor serre het moet worden.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over het realiseren van een serre op maat voor uw woning? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. De daar aanwezige medewerkers zijn u van dienst met vrijblijvende informatie en deskundig advies.

Ter Huurne Serres & Glassystemen is dé expert op het gebied van serres die geheel op maat worden gebouwd!

Neem contact met ons op

  • Geef hier aan waar je graag over geïnformeerd wilt worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Adresgegevens
De Greune 18
7483 PH HaaksbergenOnze showroom bezoeken?
Dat kan alleen op afspraak.
Bel ons op 053 57 26 145 om een afspraak te maken.

Veel gestelde vragen over serres op maat

Een op maat gemaakte serre biedt unieke voordelen die standaardmodellen niet kunnen evenaren, zoals perfecte integratie met uw huis, aangepaste functionaliteit aan uw specifieke behoeften, en een uniek ontwerp.

We bieden diverse beglazingsopties, zoals veiligheidsglas en zonwerend glas, evenals verschillende dakstijlen, zoals platte daken, zadeldaken en lessenaardaken, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Ter Huurne BV ontwerpen, produceren en onderhouden we alle serres en glassystemen intern. Dit garandeert niet alleen een hoge kwaliteit en consistentie, maar stelt ons ook in staat om elk aspect van het productieproces nauwlettend te controleren.