Lichtstraten

Met Lichtstraten van Ter Huurne kiest u voor Nederlandse Kwaliteit & Duurzaamheid voor een goede prijs.

Lichtstraten

De lichtstraten worden in onze Eigen Fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt. Onze Deskundige Adviseurs willen u graag Vrijblijvend Adviseren over de mogelijkheden.

 

Zwarte Lichtstraat schilddak Jan de Bouvrie op plat dak.

Qualicoat

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat. Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om de lichtstraat aan de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde.

LichtstratenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Vragen

Heeft u vragen of advies nodig over een lichtstraat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar of maak een afspraak in onze showroom! Komt u naar de showroom neem dan een schets mee van de ruimte waarin de lichtstraat geplaatst moet worden. Dan kunnen wij u direct de beste oplossing en aanbieding kunnen doen. Bel of mail voor meer informatie.

Naar boven