• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lichtstraten

Op zoek naar een eenvoudige manier om meer daglicht in uw woning te laten? Kijk dan eens naar een lichtstraat van Ter Huurne. Een lichtstraat is een venster in een (meestal) plat dak. Bij Ter Huurne hebben we jarenlange ervaring met het voortraject, de productie en de montage van lichtstraten.

Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen, Lichtstraten

Laat extra licht uw woning binnen met lichtstraten

Doordat een lichtstraat zorgt voor veel meer lichtinval, maakt het de ruimte vaak optisch groter. Dat verhoogt niet alleen uw wooncomfort, het is ook voordelig voor de leefbaarheid van een ruimte. Meer licht betekent namelijk een betere concentratie én een positiever humeur!

Goede isolatie

Een lichtstraat zorgt ervoor dat ook in de winter zonnestralen makkelijker uw huis binnenvallen. Hiervoor is het wel essentieel om te kiezen voor een goed geïsoleerde lichtstraat. Daarom bestaan alle lichtstraten van Ter Huurne standaard uit geïsoleerde aluminium profielen en hoogwaardig HR++ glas.

Showroom afspraak maken

Type lichtstraten

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak

Lichtstraten geven een luxe uitstraling

Een lichtstraat geeft de uitbouw van uw woning een luxe uitstraling, zeker door het gebruik van aluminium profielen zoals bij de lichtstraten van Ter Huurne. Deze profielen worden voorzien van een poedercoating, waarvan u de kleur geheel naar eigen smaak kunt kiezen.

Meer informatie

Waarom aluminium lichtstraten?

Voor het maken van een lichtstraat maken we bij Ter Huurne standaard gebruik van aluminium. Aluminium is namelijk een enorm duurzaam en sterk materiaal. Door het lichte gewicht is het daarnaast mogelijk om ook dunne profielen te maken, waardoor er meer ruimte overblijft voor het glas in een lichtstraat. Aluminium vereist weinig onderhoud en is goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is het bijna geheel recyclebaar. Op alle vlakken dus een bewuste keuze!

Offerte aanvragen

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Een lichtstraat van Ter Huurne: volledig in eigen beheer

Kiest u voor een lichtstraat van Ter Huurne, dan kiest u voor maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij u voorzien van beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Lichtstraten bieden veel keuzemogelijkheden

Voor lichtstraten bestaan verschillende keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende daktypes. Welk type dak het beste bij uw lichtstraat past, hangt volledig af van verschillende zaken zoals smaak, daktype en beschikbare ruimte. Ook een zo vlak mogelijke dakhelling is mogelijk.

Meer over lichtstraat met plat dak

Meer over lichtstraat met zadeldak