• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Schuifpuien

Wilt u ook het buitengevoel ervaren terwijl u binnen zit? Kies dan voor een schuifpui. Door haar makkelijk bedienbare deuren creëert u met een schuifpui in een handomdraai een buitenruimte.

Zwarte serre met schuifpui 4-delig, schuifpui plaatsen onder platdak met knik
  • HR++ veiligheidsbeglazing
  • Inbraakveilig
  • Maatwerk

Geïsoleerde schuifpuien

De schuifpui bestaan uit een geïsoleerd drie-kamersysteem gemaakt van thermisch onderbroken profielen. Het zogeheten Slide-in systeem zorgt ervoor dat u altijd een goede dichting van de deur heeft. Een van de grote voordelen van de schuifpui is haar grote variatie in vleugelgewicht, dit kan tot wel 250 kg. Door deze variatie is de schuifpui ook veelal overal toepasbaar, bij Ter Huurne Serres & Glassystemen wordt alles op maat gemaakt waardoor u altijd van een goede toepassing van de schuifpui geniet.

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Meer informatie

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Schuifpuien in alle RAL-kleuren

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Ral waaijer, een waaier met kleuren en Ral code

Schuifpuien met HR++ of HR+++ glas

Al onze serres worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. HR+++ is ook mogelijk. Beiden zijn ook verkrijgbaar in zon- en warmtewerendevariant.

HR++ of HR+++ glas is een dubbel of trippel glas dat gebruikt kan worden in de schuifpuien, maakt gebruik van isolerend gas waardoor de kozijnen heel goed isoleren. Dit zorgt voor een duurzame installatie.

Binnen aanzicht zwarte aluminium serre met vouwwand

Serres met schuifpuien

Voor de schuif- en vouwdeuren van uw serre heeft u de keuze uit verschillende schuif- en vouwdeuren. De stijl en kleur hiervan kan u zelf bepalen.

Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Maatwerk

Onze producten zijn maatwerk. Desondanks bent u bij ons verzekerd van snelle levertijden doordat we werken met een eigen fabriek en montageteam. Zo duurt het traject van ontwerp tot oplevering vaak maar zo’n acht weken. Dat komt omdat de meeste serres tegenwoordig vergunningsvrij kunnen worden gebouwd. En mocht er toch een vergunning nodig zijn, dan adviseren wij u daar uiteraard uitgebreid over.

Garantie

Omdat wij bij onze schuifwanden gebruik maken van hoogwaardig aluminium, bent u verzekerd van een schuifwand met een lange levensduur. Aluminium is een duurzaam materiaal dat nauwelijks wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Daarnaast vereist het weinig onderhoud. Een serre van Ter Huurne gaat dus gegarandeerd lang mee. Daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie op de montage van uw serre.

Offerte aanvragen