• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Futural deur- raamkozijn

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle deur en raamkozijnen in onze eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Offerte aanvragen

Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Over het deur- raamkozijn van Futural

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

Deze thermisch onderbroken profielen voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot thermische en akoestische isolatie. Door de hoge isolerende waarden in combinatie met het fraaie design biedt de Futural serie deur- raamkozijn u topkwaliteit op het gebied van aluminium deur- en raam kozijnen.
Meer (technische) informatie over de deur- raamkozijnen uit de Futural lijn? Klik hier.