• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

ST1000 deur- raamkozijnen

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Offerte aanvragen

Aluminium ST1000 kozijn badkamer

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Over de ST1000 deur- raamkozijnen

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing voor zowel thermische als akoestische isolatie en onderscheidt zich van de gewone ramen door zijn “staal” uitzicht. Dit staaluitzicht komt tot uiting in de dikte van de profielen, hierdoor krijgt het deur of kozijn een robuuste maar toch stijlvolle uitstraling. De ST1000 lijn leent zich uitstekend voor een onderbouw van een platdakconstructie maar door haar veelzijdigheid tevens als onderbouw voor  een serre.

Meer (technische) informatie over de deur- raamkozijnen uit de ST1000 lijn? Klik hier.