Aluminium schuifwanden

Aluminium schuifwanden zijn de beste oplossing voor in uw achtergevel. Met aluminium kozijnen heeft u zeer weinig profiel in het zicht, waardoor u zoveel mogelijk licht opbrengst heeft in uw woonkamer. Aangezien u bij ons kunt kiezen voor verschillende ontwerpen en kleuren van de aluminiumprofielen, past uw glazen schuifwand precies bij de rest van uw huis. Wij geven u advies en kunnen u uitgebreid vertellen over onze verschillende producten.

Offerte aanvragen

Grijze tuinkamer met aluminium schuifwand met glazen lessenaars dak.

De schuifwand van aluminium neemt zeer weinig ruimte in beslag, hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw terras of tuinstoelen dicht tegen de pui te zetten. Met naar buiten draaiende tuindeuren  heeft u altijd last van de draaicirkel van de deuren. Het schuifsysteem zorgt ervoor dat u de deuren eenvoudig en snel open kunt zetten. Onze aluminium schuifwanden zijn tevens voorzien van inbraakvertragend en isolerend glas. Een aluminium schuifwand is dus niet alleen mooi, maar biedt veel gemak, comfort en veiligheid.

Aluminium schuifwanden op maat

Door te kiezen voor aluminium schuifwanden kunt u altijd genieten van het uitzicht. Een aluminium schuifwand is een prachtige doorgang naar uw tuin of terras. Indien u meer informatie wilt over glazen schuifwanden of een aluminium vouwwand, bekijkt u dan op onze website eens:

Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 053-5726145, of even het contactformulier op de website invullen. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven