Aluminium tuinkamer

 

Een aluminium tuinkamer van Ter Huurne heeft net als een serre veel te bieden. U kunt lekker warm binnen zitten terwijl het buiten hard waait, maar toch van het daglicht genieten. U kunt gemakkelijk de glazen schuif- vouwdeuren opendoen om op uw eigen terras te zitten en te genieten van het buitenleven. Een serre is ruim twee keer zo duur als een aluminium tuinkamer en omdat de tuinkamer bijna dezelfde gemakken levert, is een aluminium tuinkamer van Ter Huurne vaak een gunstige oplossing. Ook heeft een aluminium tuinkamer een groot voordeel boven een terrasoverkapping-veranda, namelijk dat u nooit last heeft van wind of lichte regen: de tuinkamer is een 3 seizoenen systeem.

Meer aluminium tuinkamers bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Neem nu contact met ons op

Aluminium tuinkamer

We ontwikkelen bij Ter Huurne zelf de tuinkamers, en fabriceren, leveren, en monteren ze op maat. Onze vouw- en schuifdeuren zijn van de beste kwaliteit: we zijn in Nederland een dealer van Zwitserse systemen, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De deuren van de aluminium tuinkamer worden in een high-tech fabriek gemaakt onder supervisie van ervaren deskundigen. Bij de vervaardiging van de deuren voor een aluminium tuinkamer worden nieuwe ontwikkelingen nauwgezet in de gaten gehouden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wanneer u naar een aluminium tuinkamer zoekt, vinden wij service ook van het grootste belang. We hebben onze showroom gevestigd in Haaksbergen, waar professionals op het gebied van tuin kamers rondlopen die u altijd van goed advies kunnen voorzien. U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen en te kijken welke aluminium tuinkamer voor u het beste is.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: