Carport

 

Carports zijn vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Uw auto kan zo het hele jaar beschut staan tegen nare weersinvloeden. En dankzij de scherpe prijzen van de carports van ter Huurne in Haaksbergen is het een luxe die u zich zeker zult kunnen veroorloven. Vraag rustig om een vrijblijvende offerte van een carport. Laat meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van carports ook in uw voordeel werken en blader eens rustig door onze website.

Meer carport foto’s bekijken? Klik hier.

De carports van Ter Huurne worden gemaakt van een constructie met aluminium profielen (met maar liefst tien jaar garantie) en zijn voorzien van helder veiligheidsglas. De aluminium profielen van de carports zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren waarvan de coating voldoet aan de hoogste eisen. Om een indruk te krijgen van welke uitvoeringen er zoal mogelijk zijn, adviseren wij u naar onze groots opgezette showroom in Haaksbergen te komen.

Daar kunt u dan niet alleen uw toekomstige aluminium carport bewonderen, maar ook alle andere producten waarmee u uw huis en tuin op een geheel eigen wijze kunt verfraaien. Serres, veranda’s, schuif en vouwwanden, lichtstraten en toebehoren. U noemt het, wij hebben het. Bewonder al onze producten in het fotoboek. Wij hanteren scherpe prijzen en hebben regelmatig aanbiedingen die u zullen aanspreken. Onze carports zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • Enkel gebogen carports
  • Dubbel gebogen carports
  • Zadeldak model carports

 

Ter Huurne heeft nog aandacht voor u als klant. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons erg belangrijk. Bij contact kunt u ervan op aan dat u een deskundig advies krijgt. Wist u dat wij naast bijbehorend werk zelf de eventuele vergunningaanvraag voor u kunnen regelen? Vraag hier om een vrijblijvende offerte of maak nu een afspraak en onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u alles over onze producten. Graag tot ziens bij ons in de showroom in Haaksbergen.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: