• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium carport

Met een aluminium carport beschermt u uw auto of ander voertuig tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht, regen en sneeuw. Daarnaast maakt de luxe uitstraling een aluminium carport een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Alle carports van Ter Huurne zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden volledig in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Offerte aanvragen

Zwarte gebogen type Prefix aluminium carport met glas.

Waarom een aluminium carport?

Een aluminium carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden en uv-straling. Daarnaast zorgt het vaak voor een extra stukje comfort: voortaan kunt u droog uw auto uitstappen. Een aluminium carport geeft uw woning ook een strakkere uitstraling en wordt

De voordelen van aluminium

Alle aluminium carports van Ter Huurne zijn van hoge kwaliteit. Aluminium kent als materiaal voor carports namelijk verschillende voordelen. Zo is het stevig maar toch licht, enorm duurzaam én onderhoudsvrij.

Stevig maar licht karakter

Het grootste voordeel van aluminium is dat het een stevig, maar toch licht materiaal is. Dat zorgt ervoor dat ook smalle profielen genoeg draagkracht hebben. Dat geeft veel ontwerpvrijheid.

Aluminium carport een duurzame keuze

Daarnaast is aluminium een enorm duurzaam materiaal. Het is bestand tegen invloeden van buitenaf, het roest niet én het is bijna geheel recyclebaar. Daarnaast geeft een aluminium carport uw woning een strakke maar toch sfeervolle uitstraling. Zeker wanneer u kiest voor een zwarte coating, kan een aluminium carport net die extra toevoeging aan uw woning zijn. Maar ook andere kleuren coating kunnen – zeker in combinatie met een bepaald type dak – een heleboel doen voor de uitstraling van uw huis!

Een ander groot voordeel van aluminium is dat het weinig onderhoud vergt. U hoeft zich niet druk te maken over verven of vernissen: af en toe reinigen met sop is genoeg! Zo houdt u meer tijd over om te genieten!

Offerte aanvragen

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Aluminium carport van Ter Huurne

Met een aluminium carport van Ter Huurne bent u verzekerd van bescherming van uw voertuigen van hoge kwaliteit. Juist doordat een carport een open vorm heeft, heeft u minder kans op condensatie en roestvorming dan met een garage.

Meerdere mogelijkheden

Wie zegt dat een carport alleen bedoeld is voor een auto? Ook fietsen, brommers of boten kunt u zonder problemen onder een carport stallen! Door de open vorm van een carport beschikt u vaak ook nog eens over voldoend bewegingsvrijheid.

Snel te plaatsen

Een aluminium carport is vaak enorm snel te plaatsen. Dat komt omdat er maar een kleine hoeveelheid materiaal voor gebruikt wordt. Ook zijn de regels met betrekking tot het plaatsen van een carport vaak minder streng dan die bij een garage.

Offerte aanvragen

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport

Is een vergunning nodig voor een aluminium carport?

Of u voor het plaatsen van een aluminium carport een vergunning nodig heeft, hangt af van de plek van plaatsing. Aan de voorkant van uw woning heeft u namelijk vaak wel een vergunning nodig. Voor een carport aan de achterkant van uw woning is dat juist vaak niet nodig. Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft voor uw carport? Onze adviseurs zoeken dat graag voor u uit. Indien gewenst kunnen wij u ook begeleiden bij het aanvragen van zo’n vergunning.

Gebogen aluminium carport met glas. Omheind met schanskorfmuur met grijze stenen.

Voordelig in aanschaf

Het grote voordeel van een carport – zeker ten opzichte van een garage – is dat deze voordelig in aanschaf is! Waar een garage bestaat uit meerdere elementen, is voor de plaatsing van een carport minder materiaal nodig. Dat betekent dus niet alleen snellere plaatsing, maar ook minder hoge kosten!

Geniet van keuzevrijheid

Bij de aanschaf van een aluminium carport van Ter Huurne, heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen welk type dak u het mooist vindt voor uw carport én bent u vrij om de keuze van de aluminium profielen van uw carport te kiezen. Deze profielen worden namelijk standaard voorzien van een beschermende poedercoating (ook wel moffelen genoemd).

Accessoires voor Aluminium carport

Carport verlichting in aluminium buiten genomen in het donker

Verlichting

Meer Informatie

Aluminium carports met gegarandeerd lange levensduur

Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg van carports volledig in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van maatwerk én kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium hebben onze carports een gegarandeerd lange levensduur. Daarnaast krijgt u standaard 10 jaar garantie op de montage van uw carport.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken