• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Carport gebogen type Prefix

Het type gebogen Premium is dé nieuwste aanwinst in ons assortiment. Dit type heeft als voordeel dat er maar liefst een maximale overspanning van 5 meter kan worden gerealiseerd zonder een kolom in het midden. Hiernaast ziet u een foto van het type gebogen premium.

Offerte aanvragen

Gebogen type prefix aluminium carport overkapping met glas. Omheind met schanskorfmuur met grijze stenen.

Unieke carport met gebogen type prefix

Een gebogen type prefix voegt elegantie en klasse toe aan elke carport. Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw project uniek is en verdient om zich te onderscheiden. Onze gebogen type prefixen bieden niet alleen bescherming voor uw auto, fiets of camper, maar zijn ook visueel aantrekkelijk voor het oog.

Maatwerk carport type prefix

Bij Ter Huurne bieden we maatwerkoplossingen voor gebogen type prefixen. We begrijpen dat elk project zijn eigen specificaties heeft, en daarom passen we het ontwerp, de afmetingen en de afwerking aan uw behoeften aan. Of het nu gaat om een gebogen type prefix voor een woning, een commercieel gebouw of een ander project, wij hebben de oplossing voor u.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze gebogen type prefixen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert een duurzame en betrouwbare oplossing die jarenlang meegaat en bijdraagt aan de esthetische en functionele waarde van uw ontwerp.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.