• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Carport met lessenaarsdak

Een carport met lessenaarsdak wordt vaak met één zijde tegen een gemetselde gevel gemonteerd. Het ideaal voor woningen met een oprijlaan aan de zijkant van het huis. Alle carport types van Ter Huurne kunnen in elke gewenste RAL-kleur en met accessoires zoals verlichting worden uitgevoerd. Bekijk hier het overzicht van al onze carports.

Offerte aanvragen

Zwarte terrasoverkapping aan gevel met glazen lessenaars dak aan gevel van huis. Terrasoverkapping ook mogelijk als carport aan de woning

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Stijlvolle bescherming met een lessenaarsdak carport

Een carport met lessenaarsdak biedt de perfecte combinatie van bescherming en stijl. Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw voertuig waardevol is en verdient om beschermd te worden tegen de elementen zoals regen, sneeuw en zon. Onze carports met lessenaarsdak zorgen ervoor dat uw voertuig veilig staat terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging zijn aan uw woning.

Het lessenaarsdakontwerp van onze carports straalt eenvoud en elegantie uit. Dit schuine dak is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater en voorkomt ophoping van sneeuw. Hierdoor blijft uw voertuig droog en beschermd, ongeacht het weer.

Carport met lessenaarsdak op maat gemaakt

Carport met lessenaarsdak op maat gemaakt

Bij Ter Huurne bieden we maatwerkoplossingen voor carports met lessenaarsdak. We begrijpen dat elke situatie anders is en daarom heeft u de vrijheid om het ontwerp, de afmetingen en de afwerking aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu één voertuig wilt beschermen of meerdere, wij hebben de oplossing voor u

Professionele installatie en service van uw carport met lessenaarsdak

Naast het leveren van hoogwaardige carports met lessenaarsdak, zorgen onze ervaren monteurs voor een professionele installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde bouwprojecten, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en bescherm uw auto, fiets of camper met stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te verrijken met een carport met lessenaarsdak die functionaliteit en esthetiek combineert op een maatwerk manier.

Offerte aanvragen