• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Carport zadeldak

Het type zadeldak heeft meerdere voordelen; zo wordt de doorrij hoogte behouden omdat er geen trekstangen tussen de stalen pilaren hoeven. Een zadeldak kan zowel los staan als aan een bestaande gevel worden gemonteerd.

Offerte aanvragen

Donker groene carport zadeldak aan zijkant van woning, carport met puntdak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Bescherming met een zadeldak carport

Een carport met zadeldak voegt niet alleen bescherming toe aan uw voertuig, maar ook een vleugje elegantie aan uw eigendom. Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw voertuig waardevol is en verdient om in stijl te worden opgeborgen. Onze carports met zadeldak bieden de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Een zadeldak carport voor uw wensen

Bij Ter Huurne bieden we maatwerkoplossingen voor carports met zadeldak. We begrijpen dat elk project uniek is en daarom passen we het ontwerp, de afmetingen en de afwerking aan uw behoeften aan. Of het nu gaat om een carport voor uw auto, camper, of andere voertuigen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport

Professionele installatie en service

Naast het leveren van hoogwaardige carports, zorgen onze ervaren vakmensen voor een professionele installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde montage, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en bescherm uw voertuig in stijl met een carport zadeldak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw eigendom te verrijken met de tijdloze schoonheid en bescherming van een carport met zadeldak.

Offerte aanvragen