Een serre kan de waarde van je huis verhogen

Heb jij onlangs na Hemelvaart je vakantiegeld weer ontvangen? Dan kan het geen kwaad om dit te investeren in je huis. Niet alleen investeer je zo in je eigen woongenot, maar ook verdien jij je investering bij een eventuele verkoop in een later stadium weer terug. Dat laatste geldt alleen als je het investeert in de juiste zaken – zoals bijvoorbeeld een serre.

Offerte aanvragen

 

Zwarte serre met schuifpui 4-delig, schuifpui plaatsen onder platdak met knik

Meer woonruimte is meer waarde

Een serre wordt veelvuldig genoemd als een van de investeringen die de waarde van je huis het meest verhogen. Maar hoe komt dit nu eigenlijk? Allereerst zorgt een serre aanbouw voor meer effectieve woonruimte. Dat heeft grote meerwaarde in een tijd waarin huizen met veel binnenruimte erg geliefd zijn. Meer vierkante meters zie je eigenlijk altijd terug in de vraagprijs.

Een serre aanbouw biedt niet alleen meer woonruimte vanuit een praktisch oogpunt, maar laat een woonkamer optisch ook veel ruimer ogen. Dit leidt tot een uitstekende eerste indruk bij binnenkomst die niet alleen prettig is voor jouzelf, maar ook in geval van een latere verkoop de kans op een snelle verkoop aanzienlijk vergroot.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Serre als brug tussen binnen en buiten

Aan andere belangrijke reden waarom een serre de waarde van je huis verhoogt, is de unieke rol die hij vervult in vergelijking met een willekeurig ander type aanbouw. Een serre dient echt als brug tussen je binnen- en buitenruimte en verbindt daarmee je woonkamer met je tuin. Dit zorgt ervoor dat je hele leefwijze dynamischer wordt en binnen en buiten steeds meer samenvloeien.

Een serre aanbouw is dan ook de ideale manier om meer tijd buiten te spenderen. Een goed geïsoleerde serre van Ter Huurne zorgt daarentegen voor een aangenaam klimaat. Daardoor kun je ook in koude jaargetijden probleemloos in je aanbouw zitten. Meer van onze op maat gemaakte serres bekijken? Klik hier voor meer serres!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

 

SerresInspiratie

Naar boven