Een serre kan de waarde van je huis verhogen

Heb jij onlangs na Hemelvaart je vakantiegeld weer ontvangen? Dan kan het geen kwaad om dit te investeren in je huis. Niet alleen investeer je zo in je eigen woongenot, maar ook verdien jij je investering bij een eventuele verkoop in een later stadium weer terug. Dat laatste geldt alleen als je het investeert in de juiste zaken – zoals bijvoorbeeld een serre.

Zwarte serre met schuifpui 4-delig

Meer woonruimte is meer waarde

Een serre wordt veelvuldig genoemd als een van de investeringen die de waarde van je huis het meest verhogen. Maar hoe komt dit nu eigenlijk? Allereerst zorgt een serre aanbouw voor meer effectieve woonruimte. Dat heeft grote meerwaarde in een tijd waarin huizen met veel binnenruimte erg geliefd zijn. Meer vierkante meters zie je eigenlijk altijd terug in de vraagprijs.

Een serre aanbouw biedt niet alleen meer woonruimte vanuit een praktisch oogpunt, maar laat een woonkamer optisch ook veel ruimer ogen. Dit leidt tot een uitstekende eerste indruk bij binnenkomst die niet alleen prettig is voor jouzelf, maar ook in geval van een latere verkoop de kans op een snelle verkoop aanzienlijk vergroot.

Naar boven