Engelse serre romantische sfeer

Een serre heeft veel voordelen zoals een verhoogd wooncomfort en meer contact met het buitenleven. Maar zeker zo belangrijk is het uiterlijk van de aanbouw. Met een Engelse serre zit dat wel goed, want dit type staat bekend om zijn romantische uiterlijk en tijdloze uitstraling.

Offerte aanvragen

Klassieke serres

Serre op zijn Engels biedt unieke uitstraling

Daar waar veel serres zich tegenwoordig kenmerken door een strak uiterlijk met veel moderne invloeden, ademt een Engelse serre nog de typische Victoriaanse stijl. Deze geliefde bouwstijl ontstond medio 19e eeuw in Groot-Brittannië. De Engelse stijl is een mengelmoes van traditionele architectonische stijlen zoals neoromantiek, neogotiek en neoclassicisme. Een serre die op zijn Engels is gebouwd, heeft hierdoor zichtbaar meer uitstraling dan een variant met een modern uiterlijk.  Dit is niet alleen geschikt wanneer u uw woning van meer traditionele invloeden wilt voorzien, maar past natuurlijk ook goed bij een huis dat zich reeds kenmerkt door Victoriaanse accenten. In Nederland is bijvoorbeeld menig villa, landhuis of herenhuis te vinden waar Engelse bouwinvloeden duidelijk in terug te herkennen zijn.

Ondanks de romantische uitstraling, is een Engelse serre van Ter Huurne kwalitatief minstens net zo hoogwaardig als modernere varianten. Wij werken alleen met de allerbeste materialen en verzekeren u hierdoor van een serre met een uitermate lange levensduur. Zo geniet u van het comfort van een moderne aanbouw en het prachtige aanzicht van een klassiek bouwwerk, kortom; een gezellige ruimte die voor elke gelegenheid leent.

Showroom afspraak maken

Naar boven