Geïsoleerde schuifdeur

Met een geïsoleerde schuifdeur kunt u ook in de winter blijven genieten van het buitenleven. U kunt namelijk langer gebruik maken van uw Serre of Tuinkamer. Met een hoog geïsoleerde schuifdeur bent u beter beschermd tegen de kou van buiten. Wilt u graag een schuifdeur laten plaatsen met hoge isolatiewaarde? Vraag eenvoudig een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Geïsoleerde schuifdeur op maat

We kunnen een geïsoleerde schuifdeur op maat realiseren op basis van uw wensen. Bij Ter Huurne B.V. beheren we namelijk het hele proces. Van ontwerpen en fabriceren tot leveren en monteren. Samen met u kunnen we een schuifdeur met hoge isolatiewaarde op maat ontwerpen en plaatsen. Zo voldoet de op maat gemaakte schuifdeur altijd aan uw wensen.

Bezoek onze showroom

In onze showroom, gevestigd in Haaksbergen, kunt u serres en tuinkamers met een geïsoleerde schuifdeur bekijken. Onze professionals geven u graag wat meer informatie. Met persoonlijk contact kunnen we uw wensen voor een schuifdeur in kaart brengen. Zo voldoet de geïsoleerde schuifdeur altijd aan uw wensen. Wacht dus niet langer en maak gemakkelijk een afspraak. We zien u graag in onze showroom!

Showroom afspraak maken

schuifsystemenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde schuifdeur kopen?

Bent u van plan om een geïsoleerde schuifdeur te kopen? Of wilt u graag eerst een oriëntatiegesprek over de vele mogelijkheden? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. Met deskundig advies en persoonlijke hulp helpen we u graag in de zoektocht naar de perfecte schuifdeur voor Serre of Tuinkamer.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven