Geïsoleerde schuifpui

Door een schuifpui kunt u gemakkelijk binnen met buiten verbinden. Zo kunt u eenvoudig naar buiten met mooi weer maar de schuifpui ook gemakkelijk sluiten bij slechter weer. Met een geïsoleerde schuifpui houdt u de temperatuur beter vast. Bij winterse dagen kunt u ook bij kouder weer genieten van het buitenleven, wel zo fijn. Bent u op zoek naar schuifpuien met hoge isolatiewaarde? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Serre met vouwwand en 3-delige schuifpui

Geïsoleerde schuifpui op maat

Bij Ter Huurne B.V. kunnen we een geïsoleerde schuifpui op maat leveren. We beheren namelijk het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Zo ontwerpen en fabriceren we niet alleen, maar leveren en monteren we de schuifpui ook. Op basis van uw wensen kunnen we daarom eenvoudig een geïsoleerde schuifpui op maat realiseren. Zo zijn er geen belemmeringen om een schuifpui te kopen die voldoet aan uw wensen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag inspiratie op doen en onze schuifpuien bekijken? Kom langs in onze showroom in Haaksbergen. U kunt eenvoudig een afspraak maken om langs te komen. Bij een bezoek laten we u graag wat meer zien en helpen we u graag met deskundig advies. Onze professionals kunnen u persoonlijk informeren over de mogelijkheden en uw wensen goed in kaart brengen. Zo voldoet een schuifpui altijd aan uw verwachtingen.

Showroom afspraak maken

schuifsystemenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde schuifpui kopen?

Graag een ontwerp maken voor een schuifpui met hoge isolatiewaarde? Of een geïsoleerde schuifpui kopen? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies om een geschikte schuifpui te vinden die aan uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven