Geïsoleerde tuinkamer

Op zoek naar een tuinkamer waar u ook in de winter van kunt genieten? Ga dan voor een geïsoleerde tuinkamer van Ter Huurne. We kunnen tuinkamers met hoge isolatiewaarde voor u plaatsen. Zo kunt u ook bij koude temperaturen van het buitenleven blijven genieten.

Offerte aanvragen

Tuinkamer geïsoleerd

Geïsoleerde tuinkamer op maat

Bij Ter Huurne beheren we het hele proces van ontwikkelen tot plaatsen zelf. Zo ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren we de geïsoleerde tuinkamers zelf. Doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen we uw wensen goed vertalen naar een geïsoleerde tuinkamer op maat. Met deskundig advies en persoonlijk contact kunnen we de kwaliteit waarborgen. Wanneer u dus een geïsoleerde tuinkamer op maat wilt, helpen we u graag.

Bezoek onze showroom

Bij de zoektocht naar een tuinkamer met hoge isolatiewaarde vinden service heel belangrijk. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom, gevestigd in Haaksbergen, voor persoonlijk en deskundig advies. Onze professionals in de showroom vertellen u graag wat meer over ons aanbod geïsoleerde tuinkamers. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en kijken naar de mogelijkheden voor een geïsoleerde tuinkamer op maat. Zo kunnen we op zoek naar de perfecte tuinkamer die voldoet aan uw wensen.

Showroom afspraak maken

TuinkamersInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde tuinkamer laten plaatsen?

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer aan uw huis of schuur laten plaatsen? Vraag dan een gratis vrijblijvende offerte aan of maak eenvoudig een showroomafspraak. We helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte tuinkamer.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven