Geïsoleerde vouwwand

Met vouwwanden kun je optimaal gebruik maken van de ruimte. Bij mooi weer kun je de vouwwand inklappen voor de perfecte buitenbeleving. Met een goed geïsoleerde vouwwand kunt u bij kouder weer ook aangenaam binnen zitten. Wilt u graag een vouwwand met hoge isolatiewaarde voor uw Serre of Tuinkamer? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Serre met geïsoleerde vouwwand

Geïsoleerde vouwwand op maat

Bij Ter Huurne B.V. beheren we het proces van ontwerp tot daadwerkelijke oplevering. Zo zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, fabricatie, levering en montage. Hierdoor kunnen we uw geïsoleerde vouwwand op maat realiseren. Onze vouwwanden zijn standaard voorzien van HR++ beglazing en geïsoleerde aluminium profielen met poedercoating. Geïsoleerde glazen vouwwanden van HR+++ zijn ook mogelijk. Zo kunt u optimaal genieten in de zomer maar ook tijdens de koudere winterdagen.

Bezoek onze showroom

Voorbeelden van HR++ of HR+++ zien? Of benieuwd naar de geïsoleerde aluminium profielen met poedercoating? Bij een bezoek aan onze showroom laten we graag meer zien. We adviseren u graag met deskundig advies en persoonlijk contact. Zo kunnen we op basis van uw wensen de perfecte vouwwand kiezen. Wacht dus niet langer en plan aan bezoekafspraak voor onze showroom in Haaksbergen.

Showroom afspraak maken

schuifsystemenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde schuifwand laten plaatsen?

Graag meer informatie krijgen tijdens een oriënterend gesprek? Of liever direct een aanvraag indienen? U kunt eenvoudig een showroom afspraak maken of direct een gratis vrijblijvend offerte aanvragen. We zien er naar uit om u verder te helpen met de zoektocht naar de perfecte geïsoleerde vouwwand. Met persoonlijk en deskundig advies helpen we u graag verder.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven