Breidt binnen uit met een buiten serre

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een serre van aluminium. Eigenlijk heel logisch, want een aluminium buiten serre vormt een praktisch en stijlvol verlengstuk van uw woonhuis. Zo kunt u buiten naar binnen halen en het hele jaar door genieten van uw tuin en een optimale lichtinval. Een aluminium serre is dan ook helemaal van deze tijd.

Offerte aanvragen

 

Buiten serre vouwwand van glas met aluminium spalen

Een buiten serre is het verlengstuk van uw woonruimte

Een serre vormt een effectieve vergroting van uw leefruimte en dient daarom net zo comfortabel te zijn als de rest van uw woning. Het is dan ook aan te bevelen een weloverwogen keuze te maken voor een serre van goede kwaliteit die een lange tijd meegaat. Dit is de reden dat serres van een kwalitatief hoogwaardig materiaal zoals aluminium sterk is opkomst zijn.

Aluminium serres bieden diverse voordelen ten opzichte van andere soorten serres. De gemiddelde serre is een grote overspanning aan uw huis, waarvoor de nodige draagkracht is vereist. Een serre van aluminium koppelt een grote draagkracht aan een hoge lichtheid, waardoor zelfs het skelet van een grote serre een zeer elegante uitstraling behoudt.

De grote voordelen van een buiten serre

Een aluminium serre is nagenoeg onderhoudsvrij, gemakkelijk te reinigen en hoeft niet geschilderd te worden. Ter Huurne biedt serres van aluminium in talloze kleuren, zodat u altijd een serre kunt kiezen die perfect aansluit op het uiterlijk van uw woning.

Wij voorzien de aluminium profielen van uw serre in onze eigen fabriek van een RAL-kleur naar wens en brengen de poedercoating aan volgens de strenge regelgeving van Qualicoat. Zo bent u verzekerd van een aluminium serre die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Een aluminium serre heeft een extra isolerende functie voor uw huis. Dit verhoogt niet alleen uw dagelijkse woongenot, maar resulteert ook in een interessante besparing op de energiekosten. Bij Ter Huurne kunt u bovendien kiezen voor een serre van aluminium met HR++ of zonwerend isolatieglas.

Showroom afspraak maken

Naar boven