(Hef-)schuifpui Superglide

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Offerte aanvragen

 

Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Alles voor de onderbouw van de serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Over de (hef-)schuifpui van Superglide

Ons (hef-)schuifpui Superglide is een zeer geschikte onderbouw voor serres. Door de ranke profilering maar toch hoge isolerende waarde zorgt het (hef-)schuif systeem voor een open en transparant geheel. Het thermisch onderbroken drie kamer systeem waarborgt de isolerende werking van het kozijn. Een van de grote voordelen van de Superglide is dat het zowel in hef-schuifpui als in schuifpui verkrijgbaar is.

 

 

schuifsystemenInspiratie

Meer (technische) informatie over de (hef-)schuifpui Superglide? Klik hier.

Naar boven