(Hef-)schuifpui Ultraglide

 

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

 

Over de (hef-)schuifpui

 

Ons (hef-)schuifpui Ultraglide is een zeer geschikte onderbouw voor serres, mede door de ranke profilering maar toch hoge isolerende waarde zorgt het hef-schuif systeem voor een open en transparant geheel. Het thermisch onderbroken drie kamer systeem waarborgt de isolerende werking van het kozijn. Een van de grote voordelen van de Ultraglide is dat het zowel in hef-schuifpui als in schuifpui verkrijgbaar is, als schuifsysteem kunnen de vleugels tot maarliefst 250 kg per stuk. Voor het hef-schuifsysteem gaat het maximale vleugelgewicht tot maarliefst 400 kg per vleugel, door dit hoge maximale vleugelgewicht kunnen wij u ten allen tijde een passende op maat gemaakte oplossing bieden.

 

 

Meer (technische) informatie over deze hef-schuifpui Ultraglide? Klik hier.

Gratis offerte aanvragen