(Hef-)schuifpui Ultraglide

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in onze eigen hightech fabriek. Dit gebeurt onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Offerte aanvragen

 

Witte serre met Ultraglide vouwwanden

Alles voor de onderbouw van uw serre kan naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast.  Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Over de (hef-)schuifpui van Ultraglide

Ons (hef-)schuifpui Ultraglide is een zeer geschikte onderbouw voor serres. Mede door de ranke profilering, maar toch hoge isolerende waarde zorgt het hef-schuifsysteem voor een open en transparant geheel. Het thermisch onderbroken drie kamer systeem waarborgt de isolerende werking van het kozijn. Een van de grote voordelen van de Ultraglide is dat het zowel in hef-schuifpui als in schuifpui verkrijgbaar is. Als schuifsysteem kunnen de vleugels tot maar liefst 250 kg per stuk. Voor het hef-schuifsysteem gaat het maximale vleugelgewicht tot maar liefst 400 kg per vleugel, door dit hoge maximale vleugelgewicht kunnen wij u altijd een passende op maat gemaakte oplossing bieden.

 

 

schuifsystemenInspiratie

Meer (technische) informatie over deze hef-schuifpui Ultraglide? Klik hier.

Naar boven