(Hef-)schuifpui VG500

 

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

 

Over de (hef-)schuifpui

 

De hef-schuifpui VG500 geeft u het buitengevoel terwijl u binnen zit, door haar makkelijk bedienbare deuren creeërt u in een handomdraai een buitenruimte. Deze thermisch onderbroken profielen zorgen voor een rank systeem dat aan de laatste isolerende eisen voldoet. Doordat de VG500 een vleugelgewicht tot maar liefst 250 kg en meerdere rails mogelijk zijn, zijn de variaties op dit hef-schuifpui eindeloos, tevens is de VG500 verkrijgbaar als schuifpui.

 

 

Meer (technische) informatie over de (hef-)schuifpui VG500? Klik hier.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: