Hoe gaat het plaatsen van een serre precies in zijn werk?

Serre in huis met schuin dak in aanbouw.

Serre op maat laten tekenen

Nadat je jouw wensen voor een serre bij Ter Huurne hebt doorgegeven, komen wij eerst bij je thuis langs om de bestaande situatie in kaart te brengen. We meten alles exact tot op de millimeter in en werken vervolgens een professionele 3D serretekening uit. Natuurlijk sturen wij deze naar jou, zodat jij precies kunt zien hoe de nieuwe aanbouw eruit komt te zien.

Als je akkoord bent met ons driedimensionale ontwerp, zetten we het fabricageproces in gang. In onze eigen werkplaats fabriceren we alle benodigde onderdelen en bouwen we de serre soms al gedeeltelijk op. Vervolgens laden onze monteurs de onderdelen in en vervoeren ze deze samen met het benodigde glaswerk naar jouw woning.

Meer inspiratie opdoen in de mogelijkheden van onze op maat gemaakte serres? Klik hier voor meer voorbeelden.

Serre bouwen en aanbrengen bedrading

Eenmaal daar aangekomen, kan het echte werk beginnen. Zaken zoals de benodigde fundering, betonvloer, koudebrugonderbrekers en stelkozijnen zijn reeds verzorgd door de ingeschakelde aannemer. Jij kunt vooraf zelf aangeven of je wilt dat Ter Huurne deze regelt of dat je zelf een aannemer in de arm wilt nemen.

Niets houdt onze monteurs dus tegen om na aankomst voor je aan de slag te gaan. Eerst plaatsen zij de onderbouw en daarna volgt het dakframe. Tijdens de werkzaamheden verwerken de monteurs meteen de eventuele bedrading voor verlichting en zonwering in de holle profielen, zodat deze na oplevering van de serre niet meer zichtbaar is.

Naar boven