• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een aluminium overkapping: duurzaam en onderhoudsvrij

Een aluminium overkapping is een ideale uitbreiding van uw woning. De overkapping zorgt voor een grotere leefruimte en zodat u meer kunt genieten van uw tuin. Zo haalt u het maximale woonplezier uit een aluminium overkapping.

Offerte aanvragen

Terrasoverkapping met lessenaarsdak nieuwbouw

Aluminium overkapping van de hoogste kwaliteit

Een aluminium overkapping verhoogt de waarde van uw woning. De overkapping verdient zichzelf hierdoor op termijn vrijwel altijd terug. De aanschaf van een overkapping van aluminium is wel een serieuze investering. U wilt er dan ook zeker van zijn dat u kiest voor de juiste overkapping en aanbieder.

Ter Huurne bezit jarenlange kennis en expertise op het gebied van aluminium overkappingen. Onderscheidend door het leveren van een hoge kwaliteit en service. Elke aluminium overkapping wordt in onze eigen fabriek gemaakt, Zo hebben we volledige controle over de kwaliteit van het eindresultaat.

En dat is direct te zien. Een aluminium overkapping van Ter Huurne herkent u aan hoogwaardige aluminium koker-dakliggers met een neopreen afdichting en geprofileerde goot. De bijpassende kolommen bevatten een geïntegreerde hemelwaterafvoer zodat uw overkapping van aluminium niet ontsierd wordt door in het oog springende PVC-afvoeren.

Showroom afspraak maken

Overkapping van aluminium met vele opties

Een aluminium overkapping biedt diverse voordelen ten opzichte van andere soorten overkappingen. Zo is een overkapping van aluminium onder meer uitermate stevig, wat u garandeert van een lange levensduur. Bovendien vraagt het gebruikte aluminium nagenoeg geen onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onderhoudsvrije overkapping.

Ter Huurne heeft een breed assortiment overkappingen met elk hun eigen voordelen. U kunt onder andere kiezen uit een aluminium overkapping lessenaardak met of zonder afgeschuinde zijden. Bent u op zoek naar een aluminium overkapping met een specifieke constructie? Dan ontwerpen wij uw overkapping van aluminium in nauw overleg met u geheel op maat.

Elke aluminium overkapping kan bovendien geleverd worden met een diversiteit aan mogelijkheden en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aluminium schuifwand, aluminium vouwwand of aluminium schuifpui. Standaard krijgt u bij Ter Huurne maar liefst 10 jaar garantie op uw overkapping van aluminium. Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en laat u inspireren. Meer voorbeelden van overkappingen zien? Klik hier.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

4 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde