• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

De grote voordelen van aluminium carports

Carports van aluminium worden steeds populairder in Nederland. Dat is niet zo vreemd, want een aluminium carport is een verstandige investering die uw auto op effectieve wijze beschermt tegen barre weersomstandigheden. Daarnaast biedt een carport van aluminium diverse voordelen in vergelijking met een carport van andere materialen.

We leggen hieronder graag uit wat de voordelen zijn van een aluminium carport.

Offerte aanvragen

 

Gebogen type prefix aluminium carport overkapping met glas. Omheind met schanskorfmuur met grijze stenen.

Hoge duurzaamheid

Carports van aluminium onderscheiden zich door hun zeer lange levensduur. Een aluminium carport roest niet, terwijl een houten carport in de loop van de jaren slijt onder invloed van zaken als regen, wind of houtrot. Een carport van aluminium gaat hierdoor levenslang mee.

Brede inzetbaarheid

Carports van aluminium zijn voor velerlei toepassingen inzetbaar. Een aluminium carport wordt in de meeste gevallen gebruikt om een auto te beschermen tegen weersinvloeden. Een carport met een grote overspanning is echter ook geschikt voor andere voertuigen zoals mobilhomes en caravans. Zelfs aluminium carports met zonwerende beglazing zijn geen enkel probleem bij Ter Huurne!

Eenvoudig onderhoud

Aluminium carports behoeven geen onderhoud, omdat aluminium een uitermate onderhoudsvriendelijk materiaal is. Vuiligheid en stof kunnen zich bij een aluminium carport niet verzamelen in spleten en kieren. Hierdoor is het voldoende om de carport enkele keren per jaar schoon te maken met water en een beschermend product.

Showroom afspraak maken

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport

Grote stevigheid

Aluminium is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook eens erg stevig. Carports van aluminium zijn hierdoor vrijwel niet stuk te krijgen en zijn goed bestand tegen de zwaarste stormen met vallende dakpannen of takken. Omdat aluminium tegelijkertijd een licht materiaal is, heeft zelfs een aluminium carport met een grote overspanning nog een elegante uitstraling.

Zeer milieuvriendelijk

Aluminium staat bekend als een zeer milieuvriendelijk materiaal dat geen schadelijke invloed uitoefent op onze leefomgeving. In tegenstelling tot een materiaalsoort zoals hout is aluminium bovendien oneindig te recyclen. Aluminium carports sluiten dan ook naadloos aan op het groene bedrijfsbeleid van Ter Huurne.

Vele mogelijkheden

De aluminium carports van Ter Huurne worden gemaakt van een constructie met aluminium profielen waar u liefst 10 jaar garantie op krijgt. Deze profielen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en uitvoeringen. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Haaksbergen om alle mogelijkheden te bezichtigen.

 

Welke carport fundering is er nodig voor een grijze aluminium carport

Kwalitatief hoogwaardige carports van aluminium

Ter Huurne is al 43 jaar dé specialist op het gebied van carports. Al onze aluminium carports zijn afkomstig uit eigen fabriek, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Desondanks weten wij ons te onderscheiden met zeer scherpe prijzen. Indien gewenst ontzorgen wij u gedurende het gehele traject, van ontwerp tot oplevering.

Wilt u meer informatie over onze carports van aluminium? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact op via info@terhuurnebv.nl. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met de optimale carport voor uw persoonlijke situatie.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken