• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

De mooiste zonwering voor uw serre

Een zonnige zomerdag wordt in Nederland doorgaans met open armen verwelkomd. Regenachtige en koude dagen hebben we immers al genoeg. Zeker in uw serre is het heerlijk genieten van de warme zomerzon en het bruisende leven in uw tuin. Bij teveel zon kan de temperatuur in uw aanbouw echter flink oplopen. In dat geval is een goede zonwering geen overbodige luxe.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat in pannendak zonwering

Zonwering in uw serre zorgt voor aangename verkoeling

De ervaring leert dat de temperatuur in een serre op zomerdagen snel kan stijgen. Met name tijdens de beruchte hittegolven in Nederland is het wel zo prettig om over een vorm van zonbescherming te beschikken. Zelfs wanneer uw uitbouw beschikt over een schuifwand of schuifpui, wordt het in een binnenruimte immers al snel benauwd.

De ideale oplossing is daarom om een zonwering te kiezen als extra accessoire voor bij uw serre. Zo is het in uw aanbouw heerlijk koel, terwijl het buiten lekker warm is. Zeker met een glazen schuifwand is het zeer gemakkelijk om van binnen naar buiten te lopen. Wilt u even zonnebaden? Ontspan dan heerlijk op een ligstoel in uw tuin. Wilt u vervolgens afkoelen? Loop direct uw serre binnen en geniet van de aangename koelte.

 

Overig inspiratie

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde

3 foto’s 
schuifpui vervangen Schuifpui kozijn aluminium steellook Zwarte serre aanbouw met aluminium kozijnen in steellook aan zijkant van woning

Alu kozijnen

5 foto’s 
Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport Carport met spotjes Donkergrijze Ter Huurne carport, aangebouwd aan het huis met een gebogen dak. Lichtstraat de luxe Lichtstraat

Overig (verzamelbak)

Zonnescherm boven het glas van uw serre

Bij Ter Huurne kunt u kiezen uit meerdere zonweringen voor serres, waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Welke vorm van zonwering u ook kiest; alle zonweringen die wij plaatsen zijn van Duitse topkwaliteit. Wij werken namelijk samen met de gerenommeerde fabrikanten, die toonaangevend zijn op het gebied van moderne zonweringssystemen.

In de meeste gevallen adviseren wij om een zonwering boven het glas van uw serre te laten monteren. Hierdoor wordt de warmte van de zonnestralen al boven het glas geweerd en is het makkelijker om de hele dag een aangename temperatuur in de aanbouw te behouden. Dit scheelt al snel zo’n 5 tot 10 graden Celsius; een verschil dat u in de dagelijkse praktijk zeker zult merken.

Voor een uniforme uitstraling wordt het frame van de zonwering in dezelfde kleur gecoat als de profielen van uw uitbouw. Zo weet u zeker dat het zonnescherm naadloos opgaat in uw serre en niet uit de toon valt. Ook op het gebied van doeken is de keuze bij Ter Huurne zeer divers. Of u nu een effen of gestreepte zonwering wilt; de mogelijkheden zijn eindeloos. Meer weten? Bel ons op 053 57 26 145 of stuur een mail naar voor een snel antwoord op al uw vragen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken