• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Veranda met schuifpui wat zijn de unieke voordelen?

Een veranda brengt u in contact met het buitenleven en vormt een grote meerwaarde voor uw wooncomfort. Slechte weersomstandigheden kunnen er echter toe leiden dat u uw aanbouw minder vaak kunt gebruiken dan u lief is. Een veranda met schuifpui is in dat geval een ideale oplossing die uw woning een stuk veelzijdiger maakt.

Offerte aanvragen

 

Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Glazen schuifpui voor buiten

Een open veranda biedt vooral in warme jaargetijden de nodige voordelen. U profiteert maximaal van de frisse buitenlucht en kunt heerlijk vele uren in de warme zomerzon vertoeven. Nederland zou Nederland echter niet zijn als er niet regelmatig een regenbuitje zou vallen en in dat geval is een overkapping zonder wanden een minder prettige plek om te verblijven.

De gulden middenweg is dan ook een veranda met glazen schuifpui voor buiten. Zo kunt u de schuifwand opendoen wanneer u behoefte heeft aan frisse lucht en sluiten wanneer kou of regen voor een onaangenaam klimaat zorgen. Dit zorgt ervoor dat u uw veranda het hele jaar door kunt gebruiken.

Veranda met schuifdeuren of openslaande deuren kiezen?

In de zoektocht naar een ideale wand voor hun veranda twijfelen sommige mensen tussen een glazen schuifpui of openslaande deuren. Vanuit praktisch oogpunt zijn schuifpuien in vrijwel alle gevallen de betere keuze. Openslaande deuren gaan zowel binnen als buiten namelijk ten koste van veel beschikbare ruimte.

Deuren die naar buiten openslaan nemen veel extra oppervlak in beslag, terwijl ook binnen een vrije doorgang richting de deuropening (die in het midden zit) gemaakt moet worden. Een schuifpui heeft dit probleem niet, omdat er in de gemiddelde woonruimte aan de zijkant sowieso meer lege ruimte over is dan in het midden.

Glazen schuifpui voor veranda

Ter Huurne is gespecialiseerd in veranda’s met schuifpui en ontwikkelt in nauw overleg met u een ontwerp op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige schuifpui die u een optimale veiligheid, lichtinval en wooncomfort biedt? Kies dan voor een aluminium schuifpui met inbraak vertragend en HR++ glas.

Op onze website vindt u vele voorbeelden van schuif- en vouwdeuren, waarmee u een indruk kunt krijgen van de mogelijkheden. Wilt u echter meer informatie of een voorstel op maat ontvangen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen of neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van passend advies.

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden