• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een carport met glas? Wij geven je graag wat inspiratie!

Al bijna een halve eeuw geniet Ter Huurne een reputatie als dé specialist in duurzame aluminium carports. In dit artikel vertellen we welke mogelijkheden wij zoal bieden voor een op maat ontworpen carport met glas.

Offerte aanvragen

 

Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Kwalitatief hoogwaardige aluminium carport met glas

De basis van een glazen carport bij Ter Huurne bestaat uit een solide raamwerk van aluminium profielen. Deze kunnen in elke denkbare RAL-kleur worden geleverd, waardoor de overkapping qua stijl altijd aansluit op je smaak en woning. Ook het glas is in meerdere uitvoeringen leverbaar; je hebt hierbij de keuze tussen Helder en Opaal.

Laatstgenoemde keuze is zeer persoonlijk – zowel helder als opaal uitvoeringen bieden zo hun eigen voordelen. Zo is opaal glas wit en transparant, waardoor het licht onder de carport mooi diffuus en zacht wordt. Bij heldere beglazing wordt het licht in mindere mate gefilterd, maar is het zicht wel helderder en beter.

Een carport met een glazen dak voor een helder zicht

Veel mensen twijfelen vaak of ze hun carport laten uitvoeren met polycarbonaat of met glas. Goed om te weten is dat Ter Huurne al haar carports uitvoert met kwalitatief hoogwaardig veiligheidsglas.

In vergelijking met polycarbonaat beplating biedt een glazen carport een uitstekend en helder zicht. Het veiligheidsglas is bovendien zeer krasbestendig en kent een nagenoeg onbeperkte levensduur. Door de hoge lichttransmissie is stof en vuiligheid wel iets sneller te zien dan bij polycarbonaat. Periodiek schoonmaken kan hierdoor geen kwaad.

Showroom afspraak maken

Carports van glas: te bezichtigen bij Ter Huurne

De glazen carports van Ter Huurne zijn beschikbaar in uiteenlopende varianten; van aangebouwd tot vrijstaand en van eenzijdig gedragen tot dubbelzijdig gedragen. Wil je een voorbeeld zien van een carport in glas? Kijk dan op deze pagina. Of beter nog: kom langs in onze ruime showroom in Haaksbergen. Onze behulpzame medewerkers laten je daar graag de diversiteit aan opties zien.

Bel 053 57 26 145 of mail om een afspraak te maken

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

 

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport