• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een serre kan de waarde van je huis verhogen

Het kan nooit kwaad om te investeren in je huis. Niet alleen investeer je zo in je eigen woongenot, maar ook verdien jij je investering bij een eventuele verkoop in een later stadium weer terug.

Dat laatste geldt alleen als je het investeert in de juiste zaken – zoals bijvoorbeeld in serres.

Zwarte serre met schuifpui 4-delig, schuifpui plaatsen onder platdak met knik

Meer woonruimte is meer waarde

Een serre wordt veelvuldig genoemd als een van de investeringen die de waarde van je huis het meest verhogen. Maar hoe komt dit nu eigenlijk? Allereerst zorgt een serre aanbouw voor meer effectieve woonruimte. Dat heeft grote meerwaarde in een tijd waarin huizen met veel binnenruimte erg geliefd zijn. Meer vierkante meters zie je eigenlijk altijd terug in de vraagprijs.

Een serre aanbouw biedt niet alleen meer woonruimte vanuit een praktisch oogpunt, maar laat een woonkamer optisch ook veel ruimer ogen. Dit leidt tot een uitstekende eerste indruk bij binnenkomst die niet alleen prettig is voor jouzelf, maar ook in geval van een latere verkoop de kans op een snelle verkoop aanzienlijk vergroot.

Showroom afspraak maken

Natuurlijke lichtinval sterk gewaardeerd

Maar een serre doet meer om de waarde van je huis te verhogen dan het uitbreiden van je woning alleen. In tegenstelling tot aanbouwtypes met een ander karakter, zorgt een serre namelijk voor een maximale natuurlijke lichtinval. En laat iets meer natuurlijk licht nu net zijn wat we kunnen gebruiken in de toch vaak ietwat donkere woningen in ons koude kikkerlandje.

Natuurlijk licht kun je in je huis niet genoeg hebben. Niet voor niets zijn huizen met serres, lichtstraten en lichtkoepels bijzonder gewild bij mensen die momenteel op zoek zijn naar een woning. In de wetenschap wordt reeds algemeen aangenomen dat huizen met veel natuurlijke lichtinval een positieve invloed hebben op gemoedstoestand en gezondheid. En die woningen zijn dus meer waard.

Serre deur steellook

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Serre als brug tussen binnen en buiten

Aan andere belangrijke reden waarom een serre de waarde van je huis verhoogt, is de unieke rol die hij vervult in vergelijking met een willekeurig ander type aanbouw. Een serre dient echt als brug tussen je binnen- en buitenruimte en verbindt daarmee je woonkamer met je tuin. Dit zorgt ervoor dat je hele leefwijze dynamischer wordt en binnen en buiten steeds meer samenvloeien.

Een serre aanbouw is dan ook de ideale manier om meer tijd buiten te spenderen. Een goed geïsoleerde serre van Ter Huurne zorgt daarentegen voor een aangenaam klimaat. Daardoor kun je ook in koude jaargetijden probleemloos in je aanbouw zitten. Meer van onze op maat gemaakte serres bekijken? Klik hier voor meer serres!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

 

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik